Over Gear4music


Om te laten zien wat er achter de schermen bij Gear4music gebeurt, hebben we een korte film gemaakt.


De Over Gear4music video volgt het verhaal van de drummer in onze andere video, genaamd Our Journey. Deze is gemaakt om te laten zien hoe onze klanten ons de afgelopen tien jaar hebben geïnspireerd. Hier kunt u deze video bekijken en meer informatie vinden over hoe we deze video gemaakt hebben.

Geschiedenis

Gear4music Limited werd in 2003 gelanceerd en is uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van muziekinstrumenten en -apparatuur in het Verenigd Koninkrijk met nu meer dan 1,3 miljoen geregistreerde klanten. In 2012 begonnen we tevens Gear4music in 15 verschillende talen en vandaag de dag zijn wij één van de snelst groeiende muziekbedrijven in Europa.

Op 3 juni 2015 deed Gear4music een beursintroductie op de AIM in Londen. Dit betekent dat het publiek nu aandelen in Gear4music kan kopen en deel uit kunnen maken van ons verhaal. Dit brengt ons in een nog betere positie om te groeien waardoor we een nog breder scala aan muziekapparatuur aan kunnen bieden met service van hetzelfde hoge niveau waarvoor klanten ons hebben leren kennen.

Om meer te weten te komen over aandelen van Gear4music en ons ondernemingsprofiel, bezoek dan onze investeerderswebsite.

Onze missie is simpel: We willen het kopen en bezitten van muziekinstrumenten en -apparatuur voor iedereen makkelijk maken, door GEWELDIGE PRIJZEN en UITSTEKENDE SERVICE te bieden, ongeacht waar u woont of hoe u bij ons koopt.

Wij leveren muziekinstrumenten en apparatuur van veel van de bekendste merken in de industrie tegen zeer concurrerende prijzen. Wij produceren tevens een assortiment aan voordelige muziekproducten van hoge kwaliteit van onze eigen merken.

Wat te verwachten

Naast het besparen van geld, kunt u wanneer u bij ons bestelt:

  • Een duidelijke indicatie krijgen van wanneer u de levering kunt verwachten
  • Uw eigen specifieke leverdatum boeken en uw leveringsservice kiezen
  • E-mails en tekstberichten ontvangen met betrekking tot uw bestelling
  • Een standaard 2 jaar garantie op onze producten verwachten
  • Genieten van een 30 dagen geld-terug-garantie op alle artikelen
  • Een uitgebreide garantie kopen met een tot 180 dagen geld-terug-garantie
  • Geweldige klantenservice via e-mail of telefoon verwachten

Vind ons op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.


Ratings en Awards