Gear4music Gitaarversterkers

Elektrische gitaarversterkers van het merk Gear4music bieden betaalbare kwaliteit. Wij hebben een breed scala gitaarversterkers beschikbaar voor alle speelniveaus, ongeacht hoe ervaren u bent.

De 15W en 35W comboversterkers zijn ideaal voor beginners en diegenen die volume aan hun spel willen toevoegen. Gear4music gitaarversterkers voorzien u van professionele geluidskwaliteit tegen geweldige prijzen.

Bekijk alle informatie

Gear4music Elektrische gitaarversterkers en -pakketten

Eerste 12 producten weergegeven:

Elektrische gitaarversterkers van Gear4music

Eerste 7 producten weergegeven:

Wat zijn gitaarversterkers?

Gitaarversterkers zijn apparaten die gitaristen verbindt met elektrische, elektro-akoestische of basgitaren die hun signalen omzetten in geluid, dat vervolgens wordt geproduceerd via een luidspreker. Het zijn essentiële items voor elektrische gitaristen en bassisten en een verscheidenheid aan verschillende modellen zijn beschikbaar om te voorzien in de behoeften van muzikanten.

Er zijn twee hoofdtypen gitaarversterkers: combo versterkers - met versterker en luidspreker in één kast - en alleenstaande head-units waarop luidsprekers afzonderlijk moeten worden aangesloten. Het doel van de versterker bepaalt welk type de gitarist nodig heeft, evenals de grootte en de hoeveelheid vermogen die vereist wordt. Studenten die simpelweg op zoek zijn naar versterkers om mee te leren, kiezen normaal gesproken voor oefenversterkers. Deze zijn meestal relatief klein met laag vermogen en behoren tot de combo categorie. Degenen die live willen spelen of een bepaald type geluid willen maken, vinden head-units en aparte kasten vaak beter geschikt voor hun behoeften.