Audiomixers

Audiomixers zijn van essentieel belang voor diegenen die meerdere kanalen tegelijkertijd nodig hebben voor het bewerken van geluid, met veel mixers die tevens effecten en hulpprogramma's als compressie bieden.

Ons assortiment aan audiomixers is ontwikkeld aan de hand van de verschillende behoeften die iedere muzikant nodig heeft. Voor kleinere opstellingen hebben we eenvoudige oplossingen zoals de Peavey PV10 - een draagbare mixer met gemakkelijk te gebruiken effecten en eqs, evenals hoogwaardige microfoon voorversterkers.

Daarnaast hebben we ook geavanceerde mixers, zoals StudioLive van Presonus of ProjectMix van M-Audio die voor vrijwel het meest heldere geluid bieden dat vandaag de dag beschikbaar is.

Bekijk alle informatie

Meest populaire studio mixers

Infrmatie over audiomixers

We hebben een breed scala aan audiomixers op voorraad, waaronder analoge mixers zoals de Yamaha MG166C, die een echt geluidssignaalpad behouden. Veel van deze mixers zijn voorzien van USB en Firewire aansluitingen voor extra felxibiliteit in het opnemen.

Digitale mixers zetten geluid om in data, vaak met hoogwaardige effecten en EQs om het geluid precies goed te krijgen. De Soundcraft EFX serie combineert superieure Digitech en Lexicon processoren in de mixer.

Voor veel thuisinstallaties is een audio-interface of geluidskaart met meerdere ingangen ideaal, aangezien deze veel minder ruimte innemen. Over het algemeen heeft een mixer echter converters van betere kwaliteit dan een geluidskaart en meer gedetailleerde, fysieke regelaars. Het resultaat is een audiomixer waarmee u in de praktijk van de muziek in uw hoofd makkelijke realiteit kunt maken.