Muzieksoftware

Muzieksoftware - maak, meng en creëer uw eigen muziek. Muzieksoftware kan overal gebruikt worden, van slaapkamer setups tot professionele opnamestudio's, en is een essentieel onderdeel voor het maken van muziek.

Ontdek ons assortiment aan DAW, VST plugins, samples en meer - van verscheidene topmerken zoals Ableton, FL Studio en Steinberg.

Bij Gear4music kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor het produceren van muziek, van Cubase tot hiphop track samples en reverb effecten.

Bekijk alle informatie

Meest populaire muzieksoftware

Over muzieksoftware

DAW-software, of sequencing software zoals het ook wel wordt genoemd, is meestal te vinden in het hart van iedere moderne studio. Programma's zoals Cubase, Ableton Live, Sonar en FL Studio bieden alles wat u nodig hebt om te beginnen met het opnemen en produceren van muziek.

Extra Virtual Instrument Plug-ins of VSTi's zullen uw geluidspalet verbeteren en stellen u in staat het perfecte geluid te vinden. Met een VSTi zoals Toontrack EZ Drummer kunt u realistisch klinkende drum tracks componeren en bewerken.

Effecten plug-ins kunnen helpen om een element van professionaliteit aan uw geluid toe te voegen, of het nu om een creatief of nuttig effect gaat.

Veel producenten vertrouwen op hun geluidsarsenaal. Sample Library biedt een volledig scala aan authentieke geluiden voor uw tracks die creaitiviteit toevoegen aan uw opnames.