Houtblaasinstrumenten

Houtenblaasinstrumenten zijn één van onze specialiteiten. Wij hebben vele jaren ervaring in de ontwikkeling en verkoop van deze instrumenten en in de detailhandel. Of u nu op zoek bent naar een klassiek instrument, zoals een saxofoon, klarinet of dwarsfluit, of naar iets heel anders, zoals een doedelzak of een blokfluit, wij kunnen u zeker helpen.

We bieden een uitgebreid assortiment aan Gear4music houtblaasinstrumenten, van piccolo's tot fagotten. Wij zijn een vertrouwde leverancier van houtblaasinstrumenten, voornamelijk voor beginners met onze Studiedwarsfluit, Bb Klarinet en saxofoons, evenals onze eigen premium merk Rosedale die ideaal is voor een upgrade of voor gevorderde spelers.

Best verkochte houtblaasinstrumenten

Over houtblaasinstrumenten

Houtblaasinstrumenten zijn traditioneel uit hout vervaardigd maar hebben tegenwoordig ook vaak een metalen of kunststog constructue. Ze staan centraal in orkesten maar zijn tegenwoordig ook populair bij jazzbands. De grootte en de vorm bepalen de klank van het instrument, van hoge dwarsfluiten en klarinetten tot lage doedelzakken en altsaxofoons.