Basgitaar Tassen & Koffers

Onze tassen en koffers voor basgitaren zijn geschikt voor alle vormen, maten en stijlen die je maar kan bedenken. De keuze voor de juiste tas of koffer is erg belangrijk zodat je jouw gitaar op een comfortabele en veilige manier kan vervoeren of opbergen.

Bekijk alle informatie

Meest populaire basgitaar tassen & koffers

Eerste 20 producten weergegeven:

Over bas tassen & koffers

De eenvoudigste manier om je basgitaar te beschermen is met een basgitaar tas of koffer. Basgitaren worden veel misbruikt, vooral als je shows en tours speelt live. Op Gear4music.com zijn er twee soorten basgitaar gevallen beschikbaar.

Gevoerde koffers zijn gunstig omdat ze een goede bescherming bieden, licht te dragen zijn en vaak extra zakken en schouderbanden hebben voor gemakkelijk transport. Gevoerde koffers bieden echter geen bescherming tegen temperatuurschommelingen.

Harde koffers daarentegen bieden een uitstekende bescherming tegen temperatuur, vochtigheid en fysieke schade en zijn essentieel voor lange reizen of vliegreizen. Vergeleken met andere opslagmodellen zijn harde koffers verreweg het veiligst en als het goed is beveiligd in een harde koffer kan er bijna niets mee gebeuren.