Trombones

De trombone is een koperen instrument dat het meest opvalt door het gebruik van een schuif in tegenstelling tot kleppen of toetsen om de toonhoogte van het instrument te veranderen. De moderne trombone begint in de oude muziek als de Sackbut en is er in verschillende maten, van de kleine alttrombone tot en met de bastrombone, waarbij de meest voorkomende maat een tenor is. Sommige trombones worden ook geleverd met triggers, die een groter toonhoogtebereik en hulp tuning bieden.

Bekijk alle informatie

Meest populaire trombones

Eerste 18 producten weergegeven:

Over trombones

De trombone, die deel uitmaakt van de koperfamilie, bestaat al meer dan 600 jaar en is het enige moderne orkestrale koperinstrument dat alle noten van de chromatische toonladder vanaf het begin kan bespelen. De trombone wordt gekenmerkt door zijn telescopische lantaarnplaat en wordt veel gebruikt in de klassieke muziek en is gebruikt in verschillende stukken van Mozart en Beethoven.

Bekend om hun muziekinstrumenten bieden wij Yamaha trombones aan tegen de laagste prijzen online. Op Gear4music.com zijn we ook trots om te bieden onze gemerkte Gear4music trombones met inbegrip van tenor trombone beginners pakketten. Onze premium Coppergate- en Jupiter-assortimenten zijn ontworpen als alternatieve optie, ontworpen voor het bevorderen van trombonisten. Met al deze keuze en een hele reeks trombone accessoires hebben we alles wat u nodig heeft.