Gear4music Digitale Piano's

Gear4music.com

Gear4music digitale piano's bieden indrukwekkend design, geluid en kwaliteit, en dit alles voor een zeer betaalbare prijs. Het assortiment bestaat uit allerlei piano's, van kleine beginnerspiano's tot premium vleugels, in allerlei verschillende stijlen en met een verscheidenheid aan functies. Er is een model voor iedere toepassing.

Een digitale piano van Gear4music biedt de rijkdom van een akoestische piano maar de veelzijdigheid en draagbaarheid van een digitaal instrument en is ideaal voor thuis, op het podium of in de studio. Gear4music brengt u na jaren onderzoek en evaluatie en in samenwerking met toonaangevende fabrikanten van over de hele wereld een scala aan digitale piano's met geweldige functies en aantrekkelijke ontwerpen. Bekijk alle informatie

De meest populaire Gear4music piano's

Eerste 21 producten weergegeven:

Koopadvies voor digitale piano's

Een digitale piano is een elektrisch muziekinstrument dat in de eerste plaats is ontworpen als alternatief voor hun traditionele, akoestische tegenhangers. In tegenstelling tot een akoestische piano, heeft de digitale versie geen snaren, hamers of klankbord. In plaats daarvan beschikt het over elektronische geluidschips en luidsprekers die kunnen worden gebruikt om het geluid en het gevoel van een traditionele piano te dupliceren.

Omdat een digitale piano op sampling is gebaseerd, kan het een scala aan verschillende instrumentgeluiden produceren. Zo kunnen muzikanten bijvoorbeeld kiezen uit instrumenten als fluiten, klavecimbels, strijkinstrumenten en percussie, wat de digitale piano een zeer flexibel apparaat maakt.

Andere dingen die u moet overwegen bij het kopen van een digitale piano

Er zijn ook verschillende accessoires verkrijgbaar om een digitale piano mee uit te breiden, zoals bijvoorbeeld een hoofdtelefoon. Muzikanten hebben de keuze uit allerlei verschillende hoofdtelefoons, zoals de Roland RH-300 die met een rechte 3,4m kabel wordt geleverd en de Audio Technica ATH-M40FS hoofdtelefoon met tevens een 3,4m lange kabel.

Voor diegenen die er niet al eentje hebben, kan een pianokruk nodig zijn. Gear4music produceert de Deluxe Pianokruk in traditionele stijl die ideaal is voor gebruik met een digitale piano.