Franse Hoorn

De Franse hoorn is een lid van de koperblaas familie en bestaat voornamelijk uit ongeveer een 12-13 meter lange buis spiraalkabel in een uitlopende beker. De Franse hoorn is gebaseerd op een zuiger-ventiel systeem en heeft een uitgebreid aanbod van een lage C twee octaven onder Midden C tot een C twee octaven boven midden C.

Het meest voorkomende soort van de Franse hoorn is in F, dat wil zeggen dat wanneer u een C speelt, de overeenkomstige noot op de piano een F is. Dubbele en compensatie dubbele hoorns kunnen ook in Bb spelen, wat meer gevorderde spelers noten in hogere registers nauwkeuriger laat spelen. Compensatie dubbele hoorns zijn erg populair omdat ze de flexibiliteit van een volledige dubbele hebben, maar lichter en makkelijker zijn om te spelen. Sommige Franse hoorn muziek is speciaal voor F/Bb hoorns geschreven. Gear4music heeft een uitstekende reeks Franse Hoorns op voorraad, van junior 3/4 en leerling modellen, tot en met luxe en professionele hoorns.

Hoorns

Eerste 34 producten weergegeven:

Over hoorns

In de klassieke muziek worden hoorns al lang geassocieerd met de jacht en de zachte, kalmerende klank van de hoorn doet vaak denken aan het pastorale landschap. Het is een instrument met een lange klassieke geschiedenis, die teruggaat tot de baroktijd en Bachs Brandenburg Concerto, tot en met hun krachtige rol in de massale romantische Symfonie van Gustav Mahler. Hoorns komen ook voor in fanfares, fanfares, fanfares, concertbands en militaire bands.