Akoestische Gitaar Merken

Akoestische gitaren hebben een enorme impact op muziek, gemaakt met het instrument steeds nauw verbonden met folk, jazz en blues, alsmede vele populaire moderne singer-songwriters. Bij Gear4music begrijpen we dat iedere akoestische muzikant naar verschillende dingen zoekt bij het kiezen van hun gitaar.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Akoestische Gitaren

Over akoestische gitaren

De Dreadnought Akoestische Gitaar, die ook gericht is op beginnende akoestische gitaar spelers, is beschikbaar voor dezelfde prijs. Het grotere instrument heeft een volledige en evenwichtige akoestische gitaar klank en biedt een hoog niveau van speelbaarheid en reactie en een gecompenseerde brug.

De elektro-akoestische gitaar die pickups heeft, is iets duurder, zoals bijvoorbeeld de Roundback Akoestische Gitaar. Dit afgelijnde instrument heeft een cutaway-functie en produceert een warm en helder geluid en voelt prettig in de hand. Het is ontworpen met live optredens in het achterhoofd, met de bedoeling om zo weinig mogelijk problemen met feedback te krijgen wanneer de akoestische gitaar wordt versterkt.

Een akoestische gitaar met soortgelijke functies en dezelfde prijs is de Single Cutaway Elektro-akoestische gitaar , die een evenwichtig akoestische geluid heeft dat ook ontworpen is om geweldig te klinken door een versterker.

Hoger in de prijsklasse en voor degenen die een geavanceerde optie willen, is er de Washburn D46S akoestische gitaar. Dit dreadnought instrument wordt verondersteld van ongeëvenaard te zijn in zijn prijsklasse voor het gevoel en de kwaliteit van het hout dat gebruikt is in de bouw van deze akoestische gitaar.

Helemaal bovenaan in de prijsklasse is de Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo akoestische gitaar. Met een body gemaakt uit solide sparrenhout, een cutaway rug en zijkanten uit palissander en een tweerichtings pickup met een preamp systeem, is het instrument gebouwd met de moderne akoestische gitarist in gedachten. Het produceert een gecontroleerde en assertieve klank en heeft een sterk assortiment in het midden.