Denon DJ

Gear4music.com

Denon DJ produceert een grote selectie pro DJ-apparatuur met o.a. controllers, mixers, koptelefoons en accessoires. Of je nu thuis tracks wilt maken of draaien, of voor een groot publiek op wilt treden, Denon DJ biedt je een industriestandaard kwaliteit, oneindig veel mogelijkheden en state-of-the-art functies om je mixen naar een hoger niveau te tillen.

Alle Denon DJ controllers, waaronder de bekroonde MCX8000, zijn volledig compatibel met de software van Serato. Deze volledige samenwerking tussen de controller en software geeft je een intuïtieve en eenvoudige controle over al je tracks, mixen, samples en biedt je mogelijkheid om naar hartelust te scratchen. Met behulp van de compacte Denon DS1 Serato Interface kunt u elke analoge draaitafel of DJ CD-spelers via uw laptop op de Serato software aansluiten.

Voor de professionals heeft Denon DJ ook meer dan genoeg te bieden. Bekijk snel de nieuwe release van de Prime Serie. Deze DJ-spelers- en mixers worden in clubs en op festivals over de hele wereld gebruikt. Bekijk alle informatie

Denon DJ

Eerste 22 producten weergegeven: