Numark

Gear4music.com

Numark DJ-apparatuur is de afgelopen 30 jaar een integraal onderdeel geweest van de DJ-cultuur. Numark DJ vervaardigt DJ-controllers, DJ-hoofdtelefoons, MP3- en CD-dekken, draaitafels en accessoires. Ze maken ideale producten voor de eerste keer dat DJ's of professionals aan de slag gaan. Bekijk alle informatie

Numark Bestsellers

Eerste 11 producten weergegeven:

Over Numark

Numark heeft tientallen producten geproduceerd die de landscape DJ-wereld hebben veranderd. Numark De innovaties zijn onder andere de draaitafelmotor met het hoogste koppel ter wereld, de eerste 100% digitale 10" krasmixer en de eerste CD-speler die gelijktijdige bediening van meerdere effecten mogelijk maakt. Numarks TTUSB draaitafel met USB-audio-interface is een van de eenvoudigste manieren om uw vinyl te digitaliseren.

Vandaag, Numark is in de voorhoede van professionele digitale tools die gebruik maken van de kracht van Apple's iPod, met de DJ in het achterhoofd. Numark zet hun traditie van innovatie door het produceren van baanbrekende producten en op Gear4music.com bieden wij een grote selectie van Numark producten van DJ-pakketten tot USB-draaitafels allemaal tegen de laagste prijzen online.