Muziekwerkplekken

Workstation keyboarden bieden allemaal in één oplossingen voor muzikanten. Een werkstation gedraagt zich als een studio in een doos, geven een grote verscheidenheid van synth en geluiden binnen handbereik, terwijl het toestaan voor gemakkelijk ordenen en bewerken van volledige stukken muziek bemonsterd.

Bekijk alle informatie

Werkstations

Eerste 42 producten weergegeven:

Over werkstations

Een werkstation, of 'arrangeur' toetsenbord, gaat een stap verder dan de synthesizer of digitale piano. Het is in wezen een compacte, op zichzelf staande studio, gebouwd rond een toetsenbord. De meeste bieden directe integratie in de meest populaire DAW-software en zijn standaard voorzien van USB-interfacing en MIDI-interfacing. De Roland Fantom en Yamaha Tyros zijn voorbeelden van gerenommeerde werkstations. Werkplekken zijn niet alleen krachtige studiotools, maar kunnen ook even krachtig zijn voor prestaties. Sommige zijn voorzien van aanslag gevoelige toetsen , zoals de Korg M3 88-Key, die het gevoel van een akoestische piano nabootst.

Gear4music een verscheidenheid van toonaangevende fabrikanten zoals Roland, Korg en Yamaha op voorraad hebben, met een assortiment dat geschikt is voor zowel beginners als professionals.