Akoestische Drumstellen

Drumstellen zijn van alle markten thuis en zijn dan ook in veel verschillende muziekgenre's terug te vinden. Van rock tot hiphop, jazz en reggae, het akoestische drumstel is en blijft populair.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Akoestische Drumstellen

Akoestische Drumset informatie

Hoe verschillen kits in geluid?

Fusion en rock drum sets in geluid en of een drummer beslist verschillen te gebruiken één of de andere kits is vaak naar een kwestie van voorkeur.

Rock kits hebben de neiging om te maken een meer bloeiende geluid, terwijl fusion verzamelingen - die geëvolueerd van jazz fusion - worden beschouwd als een helderder weerklank. De soorten hout gebruikt in elke drumset is vaak een belangrijke factor, met fusie sterk geassocieerd met berken en rock drumsets meer nauw geïdentificeerd met esdoorn of populier.

Andere dingen om te overwegen wanneer het kopen van een drumset

Terwijl sommige drumsets komen met bekkens, deze zijn vaak apart gekocht en sommige professionals gebruiken omhoog van half dozijn teneinde zitten kundig voor de soorten geluiden die ze willen maken. A White Horse primitieve 6 "Splash Cymbal, maakt u bijvoorbeeld een ruwe en primitieve geluid voor uw drumset, terwijl een White Horse Pro 15-inch China Crash cimbaal produceert een helder en krachtig geluid.

Een volledige White Horse Pro Cimbaal Pakket met 14-inch hi-hats, een acht-inch splash cimbaal, een 18-inch crash cimbaal en een 20-inch crash/ride bekken is beschikbaar om de volledige aanvulling van bekkens voor uw drumset.

Terwijl drumsets een reputatie hebben voor het zijn luid, is het mogelijk om te verminderen het geluid ze aanzienlijk maken in het oog op de oefen rustig door het gebruik van drumset dempende pads. De Drumset Silencing Pad Set, bijvoorbeeld, kan de ruis verminderen van een drumstel met maximaal 90 procent. Het bevat een bas pad, een 16-inch plus cimbaal pad, een 14-inch hit hoed pad, een 14-inch snare pad en een 12-inch, 13-inch en een 16-inch tom pads.