Studio Hoofdtelefoons

Studio hoofdtelefoons - Geniet van uiterst nauwkeurig geluid tijdens het mixen, masteren of produceren. We hebben alle belangrijkste merken op voorraad en de meest belangrijke typen studio hoofdtelefoons.

U vindt hier hoofdtelefoons met gesloten achterkant voor lawaaierige omgevingen die ervoor zorgen dat geluid niet naar binnen en buiten kan. Tevens bieden wij hoofdtelefoons met open achterkant die meer geschikt zijn voor rustige, kalme omgevingen, voor een transparanter geluid. U kunt hier tevens oortelefoons vinden die makkelijk in uw oor zitten en uitstekende geluidsisolatie bieden.

Wat u ook kiest, bij Gear4music krijgt u onze 2 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd.

Bekijk alle informatie

Meest populaire studio hoofdtelefoons:

Over Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons met gesloten oorschelpen, zoals de Audio Technica ATH-M40FS, zijn beter voor opnames aangezien ze isolatie bieden tegen ruis van buitenaf en geluidslekkage verminderen.

Hoofdtelefoons met open oorschelpen, zoals de Roland RH-A30, zijn vaak favoriet voor het mixen vanwege de meer realistische geluidsweergave - voornamelijk van basfrequenties. In-ear oortelefoons, zoals de beyerdynamic DTX80, worden meestal gebruikt door optredende muzikanten voor referentiedoeleinden.