Zildjian

Gear4music.com

Zildjian is opgericht in Istanbul, Turkije in 1623 en zet vandaag de dag zijn dynastie als 's werelds meest toonaangevende bekkenmakers voort vanuit Norwell, Massachusetts in de Verenigde Staten.

Bij Gear4music hebben wij allerlei verschillende bekkens van Zildjian beschikbaar, van de Planet Z serie tot de op traditionele manier vervaardigde Constantinople serie. Zildjians baanbrekende akoestisch-elektrische serie Gen16 en de L80 laag volume bekkens zijn tevens beschikbaar voor bestelling!

Bovendien vindt u bij ons tassen, koffers, drumstokken, gehoorbescherming, bekkenverzorging, Zildjian T-shirts en andere kleding.

Plaats zonder twijfels uw bestelling met onze 2 jaar garantie en 30 dagen geld terug optie. Bekijk alle informatie

Meest populaire Zildjian bekkens

Eerste 10 producten weergegeven:

Meest populaire Zildjian drumstokken

Eerste 6 producten weergegeven:

Meest populaire Zildjian accessoires

Eerste 9 producten weergegeven:

Over Zildjian

Avedis Zildjian was een 17e eeuwse Armeense alchemist uit Constantinopel. Avedis gebruikte zijn vaardigheden als alchemist om bekkens te creëren met spectaculaire helderheid en krachtig. Al vanaf het eerste begin werkt Zildjian nauw samen met werkende muzikanten om hun ervaring en behoeften te begrijpen.

Met dit inzicht is Zildjian erin geslaagd om innovatieve en buitengewoon klinkende bekkens te ontwerpen zoals de beroemde A-Custom bekkens, en heeft zo zijn positie als wereldleidende bekkenfabrikant kunnen handhaven.