Roland Super UA Audiophile Grade Interface voor Mac en PC

 • Video 1
 • Video 2
€ 499,00 € 506,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • Audiofiele geluidskwaliteit.
 • 4 ingangen, 4 uitgangen.
 • Gegoten metalen constructie.
 • Hoofdtelefoon Jack.
 • Stille werking schoon

Roland Super UA Audiophile Grade Interface voor Mac en PC

- productomschrijving:
De Roland Super UA is een audiofiele-grade audio-interface voor Mac en PC. De Super UA combineert ongerepte geluid, premie bodysbouw kwaliteit en lage latentie waarneming in een volgende-generatie audio-interface. Dankzij de geïntegreerde ondersteuning voor 1-delen DSD zowel 32-delen PCM afspelen is de Super-UA de state-of-the-art in trouw. Lage latentie stuurprogramma's zorgen voor soepele en efficiënte uitvoeringen met uw favoriete DAW. En de modulaire ontwerp, gebeeldhouwde besturingselementen en all-metalen constructie maakt het een genot om te gebruiken en mooi aan behold.

Artikelnummer: 54889

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

S1LKi geluid

Of u bent mengen en bewerken in de studio of spelen te uitverkochte menigte onder weg, moet u een interface die uw muziek met verbluffende helderheid en maximale impact presenteert. Onze nieuw ontwikkelde S1Lki DSP motor en met een hoge resolutie DAC's levert de laatste in hoge resolutie audio afspelen.

De Super UA high-end DAC ondersteunt 2,8 MHz/1-delen DSD en 192 kHz/32-delen zwevende punt PCM afspelen - zodat u van de volledige resolutie van uw DAW 32-delen-audio engine genieten kunt. De meest nauwkeurige bewerkingen en subtiele mix details horen. Op het podium klinken softsynths en back-nummers hun absoluut de beste, waardoor een blijvende indruk op uw publiek.

Flexibel ontwerp

Hedendaagse muzikanten en producers zijn vaak onderweg - componeren in een hotelkamer, bewerken op een vliegtuig of thuis mengen. De Super UA werd ontwikkeld met de moderne- en soms mobiele - musicus in het achterhoofd. Het flexibele ontwerp maakt het voelen als een permanent karakter in de studio nog gemakkelijk te grijpen en gaan wanneer nodig. De Super UA bestaat uit een tafelblad apparaat met twee kanalen van TRS i/o-en Hoofdtelefoonaansluiting, plus een aparte I/O module die is verbonden met een enkele, stevige kabel. De I/O module is uitgerust met XLR ingangen voor het aansluiten van microfoons en studio monitoren.

Zittend netjes op uw werkruimte, de belangrijkste eenheid functies een grote, multifunctionele knop omgeven door LEDs, samen met de verzonken, verlichte knoppen die direct toegang tot alle vier geven ingangen, twee sets van monitoren, en twee sets van Hoofdtelefoon.

Als u werken aan muziek uit de buurt van uw studio wilt, het apparaat gemakkelijk losgekoppeld van de I/O module en functioneert als een vrijstaande twee-in/twee-out interface met dubbele Hoofdtelefoonaansluiting. Hiermee kunt u laat uw microfoons en monitoren aangesloten in de studio terwijl u de Super UA buitengewone uitvoeringen met u onder weg, naar een optreden brengen, of ergens anders leven u neemt.

Premium bouwen

Lichaamsbouw kwaliteit was een eerste plaats bij het ontwikkelen van de Super-UA. Wij wilden het zich solide en betrouwbaar. Zo het geheel van gegoten metaal gemaakt. Het grips wat oppervlak bevindt zich op en zal niet rond dia. De solide, nauwkeurige knop heeft precies de juiste hoeveelheid van geruststellend klik. En de soepele meter en LED verlicht besturingselementen zijn vet en mooi.

Macht uitvoeringen

Terwijl de Super UA is ontworpen voor audiofiele-grade geluid, was het ook ontworpen voor Pro-studio uitvoeringen. Of opnemen, mengen, of spelen live, moet u betrouwbare, lage latentie te werken met uw favoriete DAW en softynths. Roland's expertise in hardwareontwerp en jarenlange ervaring in de audio stuurprogramma ontwikkeling betekent dat u kunt ademen gemakkelijk terwijl u geluid op zijn best.

Voor meer informatie over Roland & rsquo; s-gamma van audio-interfaces bezoek de Roland Website.

Functies

 • Audiofiele geluidskwaliteit met DSD 1-delen en 32-delen PCM afspelen
 • Vier ingangen en vier uitgangen met XLR en 1/4-inch verbindingslijnen
 • Gegoten metalen constructie met eenvoudige, solide bedieningselementen en glad meting
 • Beschikt over 1/4-inch en 1/8-inch aansluitingen voor de Hoofdtelefoon
 • Flexibele ontwerp zorgt voor mobiel gebruik zonder te verbreken studio mics en monitoren
 • Grote multifunctionele knop en verzonken, verlichte knoppen snel toegang bieden tot input en output niveaus
 • Schone, rustige werking met verbluffende helderheid en dynamisch bereik
 • Low-latency ASIO en Core Audio stuurprogramma 's
Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
Elektrische artikelen die u bij ons bestelt kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.