Korg

Gear4music.com

Korg produceert geavanceerde synthesizers, keyboards en digitale piano's, evenals e-drum accessoires en tuners. De muziekinstrumenten van Korg staan bekend om hun premium kwaliteit en geluid en worden bespeeld door succesvolle artiesten en liefhebbers van alle niveaus - van beginner tot professionele muzikanten. Bekijk alle informatie

Korg Bestsellers

Eerste 19 producten weergegeven:

Over Korg

Korg is onstaan als onderneming tussen een eigenaar van een nachtclub en een accordeonist en werd in 1962 in Tokio, Japan opgericht. Korg kenmerkt zichzelf door innovatie en streeft er altijd naar om muziek te veranderen met baanbrekende concepten. Korg neemt het voortouw wat betreft muziektechnologie en innovatie en kan gebruikt worden door muzikanten van alle niveau.

Korg heeft de wereld van interactieve toetsinstrumenten volledig geherdefinieerd met de introductie van producten als het veelgeprezen Triton workstation srie en de formidabele MicroKorg.

De producten van Korg worden beschouwd als industrie-standaard apparatuur voor professionele muzikanten en worden gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie. Zoals bijvoorbeeld producent Brian Eno, Chad Smith - drummer van de Red Hot Chilli Peppers, de legendarische DJ Pete Tong en pianist Richard Clayderman.

Blijf op de hoogte van alles wat Korg te bieden heeft door hun Podcast te volgen of bezoek Korgs Youtube kanaal voor geregelde updates.