Yamaha Muziekinstrumenten

Gear4music.com

Yamaha is opgericht aan het eind van de 19e eeuw en is vandaag de dag één van de grootste namen in de muziekindustrie. Hoewel ze begonnen met klassieke en akoestische instrumenten, geniet Yamaha inmiddels ook veel aanzien op het gebied van gitaren, basgitaren en synthesizers, evenals andere muzikale instrumenten. Bekijk alle informatie

Meest populaire instrumenten van Yamaha

Eerste 26 producten weergegeven:

Over Yamaha Muziekinstrumenten

Yamaha's wortels zijn terug te voeren tot 1887, toen Torakusu Yamaha werd gevraagd om het harmonium van een lokale school te repareren. Hij besloot er zelf een te bouwen, en daarmee was de Yamaha legende geboren. Vandaag de dag, door voortduerende innovatie en technologisch leiderschap, is Yamaha uitgegroeid tot 's werelds grootste en meest succesvolle makers van hoogwaardige muziekinstrumenten.

Yamaha piano's, koperblaas- en houtblaasinstrumenten worden bespeeld door veel van de topconcertartiesten in de hele wereld en Yamaha professionele audio-apparatuur is te vinden in veel van de beste opnamestudio's ter wereld. Sinds de introductie van hun keyboard assortiment in de jaren 80, is het keyboard uitgegroeid tot één van de best verkopende muziekinstrumenten in de geschiedenis en vandaag de dag zetten keyboards zoals de PSR-serie die trend voort.

Dinds dit merk zich meer toelegt op de markt van de elektronische percussie, is de Yamaha DTXplorer kit zeer populair geworden bij onze klanten door de hoge geluidskwaliteit en het eenvoudige, compacte ontwerp. Met een dergelijke grote selectie aan Yamaha muziekinstrumenten op voorraad, zijn wij er zeker van dat u voor uzelf het juiste product zult vinden.