Yamaha Muziekinstrumenten

Gear4music.com

Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid. U kunt ervan opaan dat de muziekinstrumenten van Yamaha iedere dag hun werk doen. De kern van het Yamaha assortiment wordt gevormd door hun keyboards, elektronische drumstellen en akoestische gitaren. Wanneer u bij Gear4music koopt, dan profiteert u tevens standaard van onze 2 jaar garantie.

Maar daar blijft het niet bij. De ervaring van Yamaha is terug te vinden in al hun instrumenten. Naast het kernassortiment vindt u tevens hoogwaardige home audio en muziekaccessoires. Bekijk alle informatie

Meest populaire instrumenten van Yamaha

Eerste 28 producten weergegeven:

Over Yamaha Muziekinstrumenten

Yamaha's wortels zijn terug te voeren tot 1887, toen Torakusu Yamaha werd gevraagd om het harmonium van een lokale school te repareren. Hij besloot er zelf een te bouwen, en daarmee was de Yamaha legende geboren. Vandaag de dag, door voortdurende innovatie en technologisch leiderschap, is Yamaha uitgegroeid tot 's werelds grootste en meest succesvolle makers van hoogwaardige muziekinstrumenten.

Yamaha piano's, koperblaas- en houtblaasinstrumenten worden bespeeld door topconcertartiesten over de hele wereld en de professionele audio-apparatuur van Yamaha is in veel van de beste opnamestudio's ter wereld te vinden. Sinds de introductie van hun assortiment aan keyboards in de jaren 80, is het keyboard uitgegroeid tot één van de best verkopende muziekinstrumenten in de geschiedenis en vandaag de dag zetten keyboards zoals de PSR-serie die trend voort.

Sinds dit merk zich meer toelegt op de markt van de elektronische percussie, is de Yamaha DTXplorer kit zeer populair geworden bij onze klanten door de hoge geluidskwaliteit en het eenvoudige, compacte ontwerp. Met zo'n grote selectie aan Yamaha muziekinstrumenten op voorraad, zijn wij er zeker van dat u het juiste product zult vinden.