Studiomicrofoons

Neem uw muziek op. Of het nu gaat om zang of instrumenten, met een studiomicrofoon kunt u uw geluidsbron opnemen. De microfoon die u gebruikt kan een impact hebben op uw opnames en omdat iedere microfoon anders is, is het belangijk om de juiste microfoon te gebruiken. Bovendien, als u bij Gear4music winkelt ontvangt u standaard twee jaar garantie.

Bekijk alle informatie

Meest populaire studiomicrofoons

Iets meer over studiomicrofoons

Studiomicrofoons | Als het gaat om het kiezen van de juiste microfoon voor opnames is er geen goed of fout antwoord. Elke microfoon heeft zijn eigen unieke eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor een specifiek instrument of vocalist.

Bijvoorbeeld, een grootmembraan condensatormicrofoon is geschikt voor een akoestische gitaar of vocalist vanwege de brede frequentierespons en het vermogen om veel zachtere geluiden op te pikken. Daarentegen is een dynamische microfoon geschikter voor een krachtige gitaarversterker of snaredrum omdat dit soort microfoons hoge geluidsniveaus kunnen verdragen zonder te beschadigen of de sonische helderheid te verliezen.

We hebben een verscheidenheid aan studiomicrofoons van alle topmerken zoals Shure, AKG, sE Electronics en Rode op voorraad.