USB Audio-Interfaces

Bekijk hier ons assortiment aan USB audio-interfaces. De USB-verbinding is gebruikelijk en stelt u in staat om instrumenten, microfoons en audio input met een compter te verbinden en opnames te maken. USB interfaces kunnen aangedreven worden door het stroomnet of bus-voeding, afhankelijk van het model.

Hier vindt u audio-interfaces van onder andere M-Audio, Focusrite en Steinberg en van desktop interfaces voor beginners tot professionele studio-installaties. USB audio-interfaces komen met verschillende aantallen kanaalingangen, welke u nodig heeft hangt af van uw vereisten. U kunt onderaan de pagina zoeken naar USB audio-interfaces per merk.

Bekijk alle informatie

NAMM 2019 USB-Interfaces

Eerste 12 producten weergegeven:

Meest populaire USB audio-interfaces

Eerste 26 producten weergegeven:

Over USB Interfaces

USB interfaces komen normaal gesproken in drie verschillende vormen: als mixer, desktop unit of als 19" rack-monteerbare unit. De Alesis Multimix 8 combineert een USB interface met een mixer. De Presonus Audiobox is een populaire desktop unit en is ideaal voor diegenenen die vaak onderweg zijn.De M-Audio Fast Track Ultra 8R is een 19" rack-monteerbare interface met 8 voorversterkers en MIDI IN/OUT.