Roland AIRA

Gear4Music.com

De Roland AIRA bereik is eindelijk hier. De Roland TB-3 Touch Bassline reproduceert de enorm invloedrijk TB-303 in een synth uitvoeringen klaar met authentiek geluid en intuïtieve bediening. De TB-3 is gemaakt om te worden afgespeeld. De TR-8 ritme Performer vangt de vibe van de oorspronkelijke TR-808 en TR-909, invoering van genre geluiden, klassieke effecten, ongekende live patroon manipulatie en de uitvoeringen van de intuïtieve besturingselementen te definiëren. View All Information

Roland Aira serie

Eerste 8 producten weergegeven:

Wat is Roland AIRA?

Roland AIRA is een nieuwe serie van producten ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hedendaagse elektronische muzikanten. Ideaal zowel op het podium en in de studio, AIRA brengt u genre definiëren geluiden en verbeterde prestatiefuncties om uw muziek echt te ontsteken.

De nieuw ontwikkelde analoge Circuit gedrag (ACB) technologie vangt getrouw de geluid en het gevoel van een aantal Roland's meest gerespecteerde klassiekers.

De wereldprimeur van Roland Aira nam plaats live vanuit Dancefair, de toonaangevende evenement voor DJ's, producenten en elektronische muzikanten.