M-Audio MIDI-Keyboards

Gear4music.com

M-Audio Keyboards is een merk dat bekend staat om digitale geluidsapparatuur en produceert al jaren hoogwaardige MIDI-controllers. De moderne keyboard controllers van M-Audio zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedere muzikant. Bekijk alle informatie

M-Audio MIDI-toetsenborden

Eerste 13 producten weergegeven:


M-Audio MIDI-controller informatie over de MIDI-controller

Wat zijn de verschillende soorten M-Audio MIDI-controllers?

De meest opvallende modellen in het M-Audio toetsenbord assortiment zijn de Oxygen en Code modellen. De Oxygen bereik geholpen populariseren MIDI-controllers. Met eenvoudig te gebruiken schuifregelaars en knoppen om je geluid te veranderen, geven M-Audio Oxygen MIDI-controllers je meer controle over je geluid. Samen met substantiële software/hardware integratie en M-Audio's beroemde bouwkwaliteit.

De Code-serie heeft ingebouwde schermen die een eenvoudige manier bieden om uw parameters en functies te controleren. Samen met modulatiewielen en kleurgecodeerde percussie pads, breidt u uw creatieve mogelijkheden uit met slechts één eenheid.

Werkt een M-Audio MIDI-controller met mijn DAW?

In de meeste gevallen is het antwoord ja. M-Audio instrumenten zijn meestal ontworpen om compatibel te zijn met Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, Garageband, Steinberg Cubase, en PropellerheadReason.

Als u uw DAW niet in de lijst vindt, ga dan naar de site van de fabrikant voor verdere ondersteuning.