Line 6

Gear4music.com

Gear4music is één van de belangrijkste dealers van Line 6 in het Verenigd Koninkrijk en wij hebben alle toonaangevende producten van Line 6 beschikbaar. Van de bestverkopende Spider V versterkers tot de bekroonde Variax gitaren en dit alles online tegen de laagste prijzen. Bekijk alle informatie

Meest populaire Line 6 muziekapparatuur

Eerste 19 producten weergegeven:

Over Line 6

Line 6 werd in 1996 opgericht met als missie het vermogen van moderne technolgie te mixen met de voordelen van vintage elektronica. Met de uitgave later dat jaar van de eerste digitale modeling-versterker gaven ze gitaristen een versterker die de tonale karakteristieken van 's werelds meest beroemde versterkers kon nabootsen. Met de legendarische Line 6 producten zoals de pocket pod op zakformaat kunnen gitaristen waar ze maar zijn als een rockster klinken.

De meeste niet-muzikanten zijn zich waarschijnlijk niet bewust van het feit dat in de afgelopen vijftig jaar de versterkertechnologie een grotere impact heeft gehad op rockmuziek dan de elektrische gitaar zelf. Elke individuele versterker en ieder effectdesign is gecreëerd om het gitaarsignaal op een andere manier te vervormen en kleuren, waardoor ze aanzienlijk bijdragen aan waarom het gitaargeluid van de Beatles zo verschillend klinkt vergeleken met dat van Jimi Hendrix of Pink Floyd. Mid jaren negentig focuste Line 6 zich op het tegemoetkomen aan de behoeften van de hedendaagse gitarist door van technologie gebruik te maken om zo een breed scala aan geweldige klanken te kunnen realiseren, toegankelijk voor iedere gitarist.