Italia

Gear4music.com

Italia elektrische gitaren en basgitaren nemen hun inspiratie uit de meer individuele Europese ontwerpen van de laatste vier decennia, vooral uit Italië. Ze zijn meestal in het oog springende en ongebruikelijke, met een uitgesproken retro rand. De gitaar en bas bereiken bestaan hollowbody modellen en komen in enkele opvallende is voltooid. Bekijk alle informatie

Italia

Eerste 21 producten weergegeven:

Over Italia gitaren en basgitaren

De reeks Italia in Gear4music.com bevat de Metallic Modulo Tipo 3, Rimini instrumenten, de Italia Imolas met een unieke 25 manier switch-systeem, de jaren duidelijk 60 Maranello gitaren ideaal voor gigging en het model begunstigd door blueslegende Chris Rea.

De bassen Torino echo de ontwerpen van sommige van de meest collectable instrumenten van de jaren 60 met moderne en originele wendingen terwijl de kenmerkende f-gaten en Italia actie hoek trapeze staart brug dat deze bas echt onderscheidt betekenen zich van de menigte.

Tot slot, het Mondial vangt perfect de geest van de range Italia - slanke retro styling met up-to-date elektronica en hardware.