Italië

Gear4music.com

Italia elektrische gitaren en bassen zijn geïnspireerd op de meer individuele Europese ontwerpen van de laatste vier decennia, met name uit Italië. Ze hebben de neiging om in het oog springend en ongebruikelijk te zijn, met een duidelijk retro randje. Zowel de gitaar als de basgitaar- en basgitaarreeksen omvatten hollowbody modellen en zijn in enkele opvallende finishen verkrijgbaar. Bekijk alle informatie

Italia

Eerste 17 producten weergegeven:

Over Italia Gitaren en Bassen

De Italia assortiment op Gear4music.com omvat de Metallic Modulo Tipo 3, Rimini instrumenten, de Italia Imolas met een unieke 25 manier schakelen systeem, de duidelijk jaren 60 Maranello gitaren ideaal voor gigging en het model begunstigd door blues legende Chris Rea.

De Torino bassen echo de ontwerpen van enkele van de meest verzamelbare instrumenten van de jaren '60 met moderne en originele wendingen, terwijl de kenmerkende f-gaten en Italia trapeze staartbrug betekenen dat deze bas echt opvalt in de massa.

De Mondial ten slotte past perfect in de geest van de Italia-serie - een strakke retrostyling met de modernste elektronica en hardware.