SJC Drums Club 18'' 3 stuk Shell Pakket, Burgundy satin stain

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
€ 1.633,00 € 1.689,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • Compacte Shell Pakket met Vintage stijl en levendig geluid.
 • Handgemaakt in Massachusetts, Verenigde Staten.
 • 100 procent Amerikaanse esdoorn Shells voor veelzijdige, resonante Toon.
 • SJC 45 graden draagrand verhoogd Sustain en Attack
 • SJC Shield Lugs bieden een stabieler geluid en een makkelijkere verstelbaarheid

SJC Drums Club 18'' 3 stuk Shell Pakket, Burgundy satin stain

- productomschrijving:

Het SJC Custom Drums Club serie Shell Pakket is ontworpen om veeleisende drummers een uiterst veelzijdige, premium kwaliteit draagbare gigging kit aan te bieden. De SJC Club series is handgemaakt in de USA door SJC ambachtslieden, met geen compromis op kwaliteit of stijl. Voortbouwend op hun rijke ervaring van productie van dynamische en veelzijdige drums, heeft SJC Drums de ultieme compacte set geproduceerd. Het Club shell pakket leent zich voor een aantal verschillende stijlen door een soepele low-end punch en een gelijke toon toe te voegen aan een evenwichtig en levendig geluid.Opgelet: Wanneer u een SJC drumstel van Gear4music koopt zul je een aanzienlijk bedrag besparen tegen de kosten van directe verzending vanuit de VS en hoeft u geen invoer belasting te betalen. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen

Artikelnummer: 72137

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

De Kit

De Club Series Drumkit combineert moderne veelzijdigheid en bruikbaarheid met een klassiek vintage stijl. De esdoorn schelpen en compacte dimensionering van de kit maken voor een energiek en levendig geluid dat geven iets versterkt dieptepunten en soepele hoogtepunten en mids. Handgekapte SJC 45 dragende randen zorgen ervoor dat de schelpen resoneren en consequent blijven in harmonie de kit uitzonderlijk betrouwbaar te maken. Ze laten ook de schelpen te produceren meer onderhouden met een extra helderheid en aanval. Elke drum is individueel afgestemd en gespeeld om ervoor te zorgen dat ze klaar om te worden afgespeeld bij aankomst zijn, wat betekent dat SJC de verbazingwekkende Toon op de onmiddellijke verwijdering van de spelers.

Hardware

De aanbevolen SJC Shield Lugs bieden consistente tuning stabiliteit en verstelbaarheid. Ontworpen zonder veren, maken ze de kit ideaal voor studio opname als ze minimale ruis interferentie te maken.

De kit Burgundy satijn Stain finish en chroom hardware geven een stijlvolle moderne uitstraling, met behoud van een vintage rand. Natuurlijke Satin gekleurd hoepels voor de 8 lagen esdoorn grote trom verhoging focus en verzachten aanval overwegende dat 2,3 mm triple flanged staal voor de 6-laags esdoorn tom hoepels aanmoedigen open en lang volhouden. Het SJC custom 3 stuk pakket bevat een banaan spoor Rack Tom mount, waardoor aanpassing en verkeer gemakkelijk en praktisch. SJC gebrandmerkt haken voor vloer tom benen en hangende monturen zijn formaat voor 10,5 mm poten en zijn lagere profiel om de massa toegevoegd aan de drums.

Vervaardiging

De kenmerkende SJC-badge is gelegen aan de voorzijde van de kick en resonant hoofd, trots de kit te markeren als een van de productie van hoge kwaliteit en vakmanschap. Gebouwd in Massachusetts door de zeer dezelfde ambachtslieden die de innovatieve custom Sets maken, houdt de SJC Club serie Kit de werkende musicus en amstuks ieuze student in het achterhoofd, behoud van een geaarde betaalbaarheid waarmee drummers instrumenten te bespelen hoge kwaliteit tegen een ongelooflijke prijs.

Over SJC-Drums

Met nederige begin in Mike en Scott Ciprari (SJC) grootmoeders kelder, SJC is sindsdien uitgegroeid tot een van's werelds toonaangevende fabrikanten van de drum en leveranciers. Altijd op het snijvlak van innovatie, heeft SJC altijd gericht op het maken van de drummer het brandpunt van enige prestatie.

Toen ze beter in het gebouw, de broers dacht dat het een goed idee om sommige van hun vrienden te spelen hun Sets en begin te verspreiden het woord. Bands als A Wilhelm Scream en Strike Anywhere waren enkele van de paar aantekeningen van de broers. SJC het keerpunt kwam toen de muzikale sensatie ' Panic! Panic at the Disco' de MTV music awards in 2006 speelde. Deze cruciale moment ingeschakeld het merk te vertrekken en instemmen met een scala aan groter en diverser bands als Aiden, Hawthorne Heights en Cobra Starship. Uitbreiden van hun nu al indrukwekkende kunstenaar dienstrooster SJC begon te bereiken ongekende hoogten en kan verplaatsen uit de kelder van hun grootmoeders en in een magazijn, waardoor SJC om een klein aantal nieuwe toegewijde personeel.

Het spel van innovatie te omarmen, heeft SJC consequent gemaakt drums die produceren van hoge kwaliteit Toon en een eigen karakter, vaak naar de exacte specificatie van high profile kunstenaars. In de afgelopen twee jaar heeft SJC drummers Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (New Found Glory), Zach Lind (Jimmy Eat World) en Tre Cool (Green Day) ondertekend. Met al deze wereldberoemde artiesten eerder door grote internationale ondernemingen wordt goedgekeurd, spreekt het boekdelen van SJC voor hun verlangen om te schakelen naar een custom bedrijf.

Met een vrijwel eindeloze lijst van custom opties, SJC prioriteit gegeven aan de specifieke eisen van de drummer terwijl nooit afbreuk te doen aan hun klassieke en unieke klank. Met een steeds groeiende lijst van grote namen op hun roster, SJC geweest een consequente keuze voor vele bekende drummers de hele wereld, hun toewijding aan kwaliteit, zowel geluid benadrukken.

Beoordelingen

"Ik heb gespeeld op letterlijk elke merk van ONS drums daar, en ik heb eindelijk mijn huis. Ik heb gezocht van drums als deze mijn hele leven. Ware Amerikaanse hot rod custom Sets. Van het uiterlijk en het geluid aan de service en aandacht, het is goed om nu deel uitmaken van de familie SJC. " Tré Cool - Green Day

"Ik heb geen idee hoe ik net begon te spelen deze drums, ze klinken ongelooflijk! Niet zeker welke rock ik woonde onder. Ik kan niet uitdrukken hoe trots ik ben nu als onderdeel van SJC en u kunt krijgen om te spelen deze geweldige drums elke nacht." Dave Joyal

"Me echt en eerlijk: Ik ben zo trots op SJC drummen. Ze hebben me zo goed omdat ik begon te spelen ze 5 jaar geleden behandeld. Thank you!" Rian Dawson-All Time Low

"De 12" rack tom toont zich om even zo flexibel als zijn grotere tegenhanger, recht zitten in echte tub-thumping grondgebied, dan zingen prachtig weg in hogere registers te zijn." "De tour serie teken alle juiste dozen, het aanbieden van een zeer bruikbare kit over een brede dwarsdoorsnede van de genres." Rhythm Magazine

Functies

 • 100 procent Amerikaanse esdoorn Shells
 • SJC Shield Lugs
 • Banaan spoor Rack Tom Mount
 • SJC 45 graden lager randen
 • SJC gebrandmerkt haken
 • Natuurlijke satijn vlek grote trom hoepels
 • Burgundy Satin Finish vlek
 • Chroom Hardware
 • 6-laags esdoorn Toms, bassdrum van 8-laags esdoorn
 • 2.3mm metalen Tom hoepels

Configuratie

 • Kick: 8 draads 18 "x 16"
 • Rack Tom: 6 Ply 10 "x 7"
 • Floor Tom: 6 Ply 14 "x 12"