Peavey Versterkers

Gear4music.com

Peavey versterkers bieden ongelooflijk gain-geluid. Ze staan synoniem met heavy rock en metal en bieden extreme ritmes vol met bite. Hun leadgeluid snijdt makkelijk door de mix van een band. Bekijk alle informatie

Peavey Gitaarversterkers

Eerste 29 producten weergegeven:

Peavey gitaarversterkers

De Peavey VYPYR serie is een reeks van modelling transistorversterkers en is gebaseerd op Peavey's VYPYR versterker modelling-technologie. Met maximaal 24 verschillende kanaalmodellen en 22 bewerkbare effecten bieden de VYPYR versterkers een enorm bereik aan geluiden om aan de eisen van elke speler te voldoen.

De Peavey ValveKing serie is een volledig nieuw assortiment aan buizenversterkers die verschillende verbeteringen integreren. Allereerst is de versterker met een draaiknop schakelbaar van klasse A naar klasse B structuur. Met twee additionele voetschakelbare kanalen, onafhankelijk 3-bands EQ en een lead boost combineren de ValveKing versterkers geweldig buizengeluid met innovatieve ideeën.

De Valveking 112 combo-versterker beschikt over een 1 x 12" luidspreker en uitgangsvermogen van 50 watt. De ValveKing versterkers zijn tevens beschikbaar als versterkertops en luidsprekerkasten.