Boss

Gear4music.com

Boss staan wereldwijd bekend als het bedrijf dat 'stomp' in 'stompbox' heeft gestopt en zijn het meest herkenbaar aan hun legendarische assortiment van kleurrijke bas- en gitaareffectpedalen. Boss zijn pioniers en hebben de compacte pedalen gevormd die we vandaag de dag kennen. Bekijk alle informatie


Koop een Boss Katana versterker en claim een gratis JTC Jamtrack bundel! Bevat 30 solotracks, 30 jamtracks, 30 tabbladen/noten en 30 track notes. De vergunning is tot 31 december 2019 geldig.

Meest Populaire Boss Producten

Eerste 20 producten weergegeven:

Over Boss

Boss staan bekend om hun productie van effectpedalen voor elektrische gitaren en basgitaren en zijn tevens gespecialiseerd in muziekapparatuur en accessoires. Boss is al jaren één van de toonaangevende fabrikanten van producten als effectenverwerking voor gitaren, waaronder compacte en dubbele effectpedalen, multi-effect pedalen, elektronische tuners en pedalboards.

Boss heeft onlangs hun assortiment aan instrumenten uitgebreidt met digitale studio's, rimte-machines en andere elektronische apparatuur zoals de BR-1600 digitale recorder. Producten zoals de Boss RC-50 loop station is het van de meeste functies voorziene loop station die Boss ooit gebouwd heeft en wordt algemeen beschouwd als het beste live looping tool op de markt.

Boss heeft ook een indrukwekkende selectie van pedalen voor basgitaristen, zoals de Boss ME-70 effectenprocessor, die bassisten voorziet van een scala aan unieke en krachtige klanken. Boss biedt u de best klinkende tools die er zijn, met minder nadruk op het tweaken en meer nadruk op het spelen.