Audio-Interfaces

Audio-interfaces brengen uw thuisopnames naar een professioneel niveau. Wij hebben een enorm aanbod aan audio-interfaces en geluidskaarten van merken als Presonus.

We hebben een ook een groot assortiment aan DSP-kaarten beschikbaar, die de verwerkingseisen van computers verlichten. Daarnaast vindt u hier een breed scala aan iPhone/iPad-interfaces, gitaar-interfaces, PCI-geluidskaarten, digitale converters en MIDI-interfaces.

Op het gebied van audio-interface connectiviteit is USB het meest voorkomende verbindingstype voor zowel PC als Mac. Firewire aansluitingen komen tweede, gevolgd door Thunderbolt 3 als snelste type aansluiting voor audio-interfaces. Thunderbolt 3 gebruikt een 'USB Type C' verbinding die er identiek uitziet als USB Type C verbindingen maar alleen werken wanneer ze aangesloten worden op een toegewijde Thunderbolt 3 poort.

Kies hieronder uw verbindingstype.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Audio-Interfaces

Over Audio-Interfaces

Of u nu op zoek bent naar een gitaar of een keyboard, de beste manier om deze op uw computer aan te sluiten en tracks to creëren is met behulp van een audio-interface.

USB, Thunderbolt en Firewire zijn allemaal verbindingstypes voor audio-interfaces die verschillende mogelijkheden bieden voor artiesten en producenten. Afhankelijk van wat de interface moet doen, zijn er allerlei opties tegen verschillende prijzen hier op de Gear4music audio-interface pagina's.