Alesis

Gear4music.com

Alesis produceert inmiddels al meer dan 25 jaar opname- en verwerkingsapparatuur voor studio's en is vooral bekend vanwege hun hoogwaardige en zeer betaalbare elektronische drumstellen. Binnen het assortiment van Alesis is er voor iedere speler wel wat te vinden, of u nu net begint met drummen of al een doorgewinterde professional bent. Één ding is zeker, de elektronische percussie instrumenten van Alesis zitten boordevol geluiden van studiokwaliteit en geven u een zeer realistische speelervaring. Bekijk alle informatie

Meest Populaire Alesis Producten

Eerste 20 producten weergegeven:

Over Alesis

Opgericht in 1980, Alesis werd opgericht op basis van innovatieve halfgeleiderchiptechnologie en bekroonde industriële ontwerpen, waardoor beginnende muzikanten en opnamekunstenaars zich professionele studio-opnameproducten kunnen veroorloven die nooit eerder betaalbaar waren.

Alesis producten variëren van toetsenborden, harde schijfrecorders, synthesizers, iPod-opname, afspeelapparaten, elektronische drums, mixers, signaalprocessoren, effecten, versterkers en luidsprekers. Eén ding blijft consistent in het hele Alesis productassortiment, hun passie voor het inspireren van muzikale innovatie en creativiteit door middel van nieuwe technologie. Op Gear4music.com is het onze passie om u de beste Alesis producten tegen de laagste prijzen online aan te bieden.