Korg Keyboards

Gear4Music.com

Korg toetsenborden is een leider op het gebied van muziek keyboards, muziek werkstations en synths. Velen geloven dat Korg de wereld van interactieve keyboard instrumenten volledig opnieuw heeft gedefinieerd. Korg Keyboards omarmen baanbrekende technologie en gebruiksgemak om een dynamisch en inspirerende ervaring te produceren . View All Information

Korg toetsenborden

Eerste 14 producten weergegeven:

Korg toetsenbord werkstations

Eerste 19 producten weergegeven:

Korg toetsenborden

Korg toetsenborden leveren de ultieme muzikanten arsenaal met een volledige lijn van toetsenbord instrumenten, geluidsmodules, muziek toetsenborden en muziek werkstations, evenals piano's en synthesizers voor elk gebruik.

Korg's intelligent arrangeur toetsenborden zou uw ideale muzikale partner, multi purpose als een station songwriting en uw band etappe, allen in één uitgebreide toetsenbord.

Prachtige geluiden, state of the art effecten, modern design en intuïtieve gebruiksgemak zijn de hoekstenen van de Korg toetsenbord merk.

Korg nieuws

Roland lanceren FA-07 Workstation en SE-02 analoge Synthesizer

De eerste vermeldingen van de synth van de Rolandde 'Toekomst opnieuw gedefinieerd', de FA-07 Workstation en de SE-02 Synthesizer beloven de gebruiker volledige expressie en onboard veelzijdigheid.... Meer »

KORG Gadget Update en gratis 'Lite' Mac-versie

Met een nieuwe update aan de originele firmware, ontvangt KORG's Gadget een volledige make-over als ook een gloednieuwe 'lite' versie.... Meer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digitale Piano, KRONOS LS, SV-1

Met een hele reeks nieuwe herinterpretaties en bekende gezichten te starten, KORG onthullen de nieuwste releases voor de Musikmesse in Frankfurt Duitsland van dit jaar.... Meer »