Bekkens

Bekkens voegen karakter toe aan een drumstel. De keuze van bekkens kan grote invloed hebben op uw algemeen drum geluid. We hebben een enorme selectie beschikbaar, van 6 "splash naar 22-inch ride bekkens, crashes, hi-hats en een verscheidenheid aan china .

View All Information

Bekken beste verkopers

Over bekkens

Bekkens zijn een onmisbaar aankoop voor drummers-beginner kits cimbaal pakketten zal bevatten, maar gepassioneerde spelers kunnen wilt upgraden. Hogere einde drumstellen zijn vaak verkocht als shell packs, waardoor de aankoop van bekkens nog belangrijker.

Zildjian bekkens worden gekozen door sterren zoals Ronnie Vannucci, en we hebben een van de beste assortimenten beschikbaar, waaronder het assortiment ZXT. Bob Bryar van MCR kiest Sabian bekkens, en we hebben een groot aantal op voorraad, inclusiefhun AAX serie.

Cymbals News

Gear4music nu kous SJC aangepaste Drums

Gear4music zijn de enige Europese verdeler van de Massachusetts gebaseerd merk SJC aangepaste drums en zijn nu een verscheidenheid van verschillende producten tricotst.... Meer »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektronische drumkit

Integratie van de alle-nieuwe TD-25 V-Drum module, waarmee een dynamische en interactieve gevoel, twee nieuwe Roland V-Drums Sets vervangen de TD-15.... Meer »

NAMM 2015: Sabian groot en lelijk bekkens

Sabian zijn begonnen met een gloednieuwe reeks van ride bekkens, grote en lelijk bereik. Deze krachtige bekkens produceert een geluid van donkere, organische en onvolmaakt.... Meer »