Basversterker merken

Onze basversterkers afdeling showt u het beste in basgitaarversterking, van enkele van de toonaangevende namen in de industrie, inclusiefAshdown, Gallien & Krueger, Laney en Ampeg.

View All Information

Meest populaire bas gitaarversterkers

Eerste 18 producten weergegeven:

Bass Versterker informatie

Bas versterkers kan produceren verschillende bass tonen van warm te vervormd, rijk aan punchy en alles daartussenin-het is belangrijk om de juiste versterker voor het gewenste geluid. De keuze is enorm, van de duidelijkheid en punch van Markbass, naar de toon veelzijdigheid van Ampeg vormgeven en de Britten ontworpen Ashdown met hun warme, ronde geluid.

Wij hebben altijd de beste klinkende basversterker opstellingen beschikbaar voor u vanaf Laney Line 6 naar Fender, evenals een reusachtige selectie van essentiële accessoires zoals kabels.

Bass Gitaar Versterker nieuws

BAAS lanceert de GT-1B Bas effectenprocessor

Kort op de ruimte? Noodzaak van een volledige bibliotheek van tonen aan uw voeten? BAAS nieuwe GT-1B Bass Effects Processor heeft alle bases bedekt.... Meer »

Darkglass Electronics nu beschikbaar op Gear4music

Met een uitgebreide selectie van pedalen en een versterker die belooft premium Toon, Darkglass Electronics zijn het antwoord op al uw bas verwante gebeden.... Meer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 String Fretted en fretloze basgitaar

Onconventionele wordt wat Ibanez het beste doen, de SRAS7 brengt het beste van beide werelden voor de moderne muzikant met haar combinatie fretloze en fretted fretboards,... Meer »