Wedstrijden op Gear4music

Competities en wedstrijden zijn een manier wij graag terug te geven aan onze klanten. Hier vindt u alle meest recente prijs kansen en giveaways van ons en onze partners. Als er geen wedstrijden die momenteel staan, Controleer terug snel.

View All Information

Vorige wedstrijden

WIN een Yamaha Clavinova CLP545 Digitale Piano in witte Ash

De Yamaha Clavinova projecten een luxe geluid en een commandant Toon, die fijn is aangevuld met prachtige houten keyboard van de piano's. Speel samen met ritmes of spelen in een solo configuratie om te genieten van een nieuwe vorm van piano uitvoeringen die zowel verfijning en klasse uitstraalt.

WIN uw keuze van Sennheiser XSW Wireless systeemSennheiser XSW 1 Wireless systemen leveren een voordelige, gebruiksvriendelijke oplossing voor het uitvoeren van op het podium zonder de draden, ingewikkelde opstelling of flinke prijskaartje. XS Wireless 1 is ontwikkeld door Sennheiser voor zangers, muzikanten, presentatoren en gesproken woord kunstenaars die willen richten op hun uitvoeringen, niet complexe wireless microfoon apparatuur. Gewoon de XSW 1 module inschakelen activeert de automatische frequentiebeheer die de rest doet, waardoor maximaal 10 wireless verbindingen. Alle XS Wireless 1 zenders en microfoons zijn zweet-resistente en gebouwd met een robuuste constructie die ontworpen is voor duurzaam, uitgebreid gebruik podium weerstaan.

WIN een exemplaar van Rob Papenvan Predator 2 SoftwareRob Papen Predator 2 is een krachtige virtuele synthesizer software en de nieuwste editie in de Predator serie. Rob Papen Predator 2 bouwt voort op het succes van het origineel Predator VST, met nieuwe dual oscillatoren die gebruikmaken van twee verschillende golven, waardoor meer veelzijdige en dieper synthese. De software komt jam-packed met bijna 6000 presets om je geïnspireerd en musiceren direct uit de doos. Elke voorinstelling kan nu houden tot 8 golven van de gebruiker die gecombineerd kunnen worden in Golf-sets voor toegevoegd control. De envelop en LFO graaf is verhoogd van 2 tot en met 4 ook met verbeteringen aan de snaar bewerken, unison mode en vooraf ingestelde beheer. Met haar grondige en intuïtieve interface, Rob Papenvan Predator 2 is de ideale keuze voor digitale muzikanten, waardoor u alles wat u wilt maken, te bewerken en te manipuleren, rijke, geluiden gesynthetiseerde.

WIN een Peavey 6505 Piranha Micro Head & 1 x 8 kabinet

De Peavey 6505 Piranha Micro Head biedt klassieke tinten en compact ontwerp. De Piranha is voorzien van een enkele buis te houden lichtgewicht en draagbaar, terwijl nog steeds produceren van hoge kwaliteit geluid. Ontworpen om te passen de Piranha 1 x 8 kabinet, is de 6505 compact genoeg voor slaapkamer gebruik terwijl nog steeds krachtig genoeg voor de repetities van de band. De eenvoudig te gebruiken besturingselementen bieden toegang tot een breed scala van klassieke Peavey tonen. De handige Koptelefoonaansluiting is ideaal voor late avond praktijk. Voor student-muzikanten die willen een hoog krijgen amp hoofd te ontwikkelen met, is de 6505 Piranha een ideale keuze.

De Peavey 6505 Piranha 1 x 8 kabinet is de perfecte aanvulling op elke tuig. Zijn stevige constructie zorgt voor de optimale bescherming tegen de dagelijkse a – z van gigging, met versterkte hoeken, metalen grille, en rubberen anti-slip voetjes. Uitgerust met een 8 inch speaker, biedt de 6505 Piranha 25 watt output, waardoor u de ideale accessoire voor repetities, kleine optredens en studio gebruik.

WIN een Evans 56' Calftone Gift Set

Een unieke en innovatieve cadeau-set met een hele selectie van goodies Evans en aan te pakken, dit een van een soort verzameling krijgt u een Toon dat is moeite waard over praat. Calftone. Als dat nog niet genoeg is, hebben een aantal goodies naast hun Evans 56' Calftone hoofd ook opgenomen door Evans. Ook inbegrepen zijn een Evans muts, t-shirt, drum key, kolf drumstokken en cadeauzakje stick aan te pakken.

WIN een Tama Zilverstar 22" 5 stuk Shell Pakket in houtskool zwart geborsteld

De Tama Zilverstar 22'' 5 stuk shell pakket blijft de traditie en de kwaliteit van de Zilverstar serie. De hoogwaardige vervaardiging en uitzonderlijke tonale kwaliteit zorgen voor een kit welk vermag aan te passen aan een veelheid van verschillende genres. Zijn 100% berk schelpen verbeteren het gericht geluid van deze kit, terwijl de Star-Mount aids en geluid Arc hoepels shell resonantie en natuurlijke Toon moedigen.

WIN een Stentor Cello 4/4 Outfit

We geven u de kans om te winnen een Stentor 4/4 maat Student Cello in onze laatste wedstrijd. Gemaakt van stevige tonewoods met palissander haringen en toets, de cello biedt verbluffende geluidskwaliteit en een luxe esthetiek. Opgenomen met het instrument is een een houten boog voorzien van natuurlijke paard haar en een zachte tas die een overvloed aan opslagruimte biedt. U kunt met toegevoegde schouderbanden uw cello dragen met gemak het maken van transport een duurzamer en minder zwaar gelegenheid!

WIN een LD systemen Maui 5 PA-systeem

We geven u de kans om te winnen een LD systemen Maui 5 PA-systeem in onze laatste wedstrijd. De LD systemen Maui 5 is een draagbare, ultra-compacte kolom PA systeem voorzien van mixer en bluetooth connectiviteit. Het lichtgewicht ontwerp van dun maakt deze eenheid ideaal voor mobiel gebruik onderweg. Leveren van 800 Watt piekvermogen en maximaal SPL van 120dB, de Maui 5 is meer dan geschikt voor het leveren van hoog niveau output terwijl de resterende zeer draagbaar en veelzijdig. De geventileerde 8'' subwoofer beschikt ook over versterking van de klasse D, Bluetooth connectiviteit en hi-Z input geven u uitgebreide bindweefsel mogelijkheden. Met zijn uitgebreide functionaliteit en draagbaar is slim-line ontwerp de Maui 5 ideaal voor een scala aan verschillende live toepassingen

WIN een LunaStone grote Fella True OverDrive

We geven u de kans om te winnen een LunaStone grote Fella echte OverDrive in onze laatste wedstrijd.

De LunaStone grote Fella TrueOverDrive pedaal biedt een vet, punchy overdrive met een stevige low-end waarmee de kenmerken van de gitaar te schitteren door. Ontworpen als een TrueOverDrive-pedaal, de grote vent biedt een transparante buis-achtige overdrive met een ongelooflijke hoeveelheid ondersteunen om uw leads en solo's zingen. Met 2 verschillende overdrives om vorm, en besturingselementen te bieden een scala aan verschillende winst tekens te kiezen, biedt het effect pedaal ook een zelfstandige + 15db voor boost te geven van uw geluid een extra duw te snijden door de mix. Gebouwd met hoogwaardige componenten en met true bypass schakeling, LunaStonede grote vent is perfect voor het toevoegen van een overdrive tone-stem aan uw geluid met de dezelfde sweet-touch responsiviteit van een vintage amp.

WIN een Kawai CN25

We geven u de kans om te winnen een Kawai CN25 palissander digitale piano in onze laatste wedstrijd. De Kawai CN25 palissander digitale piano is een veelzijdige en articuleren instrument voor de moderne muzikant. De CN25 de responsieve Hammer III gewogen kernactiviteit produceert de warm, organisch expressieve reactie van een echte akoestische piano. De Kawai CN25 is ook uitgerust met een aantal elektrische piano, orgel, string en synth geluiden aan een groot aantal verschillende muziekgenres. De functies van de les en de duale modus zorgen ervoor dat het CN25 leren en ontwikkelen van uw technieken onderhoudend en productief maakt. De Premium palissander finish zorgt ervoor dat de Kawai CN25 ziet er net zo goed als het klinkt.

WIN een Faith Naked Venus akoestische gitaar

We geven u de kans om te winnen een Faith Naked Venus akoestische gitaar in onze laatste wedstrijd.

De Faith Naked serie zijn ontdaan van vrijwel alle geen onnodige versieringen maken een ongecompliceerde, belicht, kwalitatief hoogwaardige gitaar met alle de kwaliteit verwacht van Faith maar tegen een meer betaalbare prijs. Deze handgemaakte, mahonie en spar, Concert Cutaway gitaar is één van de meest mooie en natuurlijke instrumenten Faith hebt gemaakt. Als uw stijl rauw, natuurlijke en schone is dan de Faith Naked serie zou kunnen zijn voor u.

WIN een Aston Halo reflectie Filter

We geven u de kans om te winnen een Aston Halo reflectie Filter in onze laatste wedstrijd.

De Aston Halo reflectie Filter is een revolutie in de vocale isolatie, 360 graden te filteren en een enorme toename van de 40 procent in oppervlakte dekking dan andere toonaangevende reflectie-filters. Bovendien, kenmerkt het Halo-Filter een opvallende paarse finish en merkgebonden eenvoudig monteren hardware voor een eenvoudige montage en aanpassingen. Ontwikkeld in Groot-Brittannië en samengesteld uit toonaangevende isolatie materialen is het Halo reflectie Filter de ultieme vocale isolatie-filter voor professionele ingenieurs.

WIN een Shure SM58 50A Limited Edition dynamische microfoon

De Shure SM58 50A Limited Edition dynamische microfoon behoudt alle van de award-winnende kenmerken en de technische specificaties van de SM58, terwijl het ook het verkrijgen van een zilveren finish en gedrukte denotatie van de 50ste verjaardag op het handvat. Specifiek ontworpen voor zowel vocal recording en performance toepassingen, de Shure SM58 50A maakt gebruik van een patroon cardioid pick-up te isoleren van de belangrijkste geluidsbron te selecteren en te elimineren achtergrondgeluiden. Compleet met een robuuste, tour-bewezen constructie waarin een pneumatische schok-mount-systeem en de grille van de stalen gaas dat voor een jaar, deze Limited Edition duren zal Shure SM58 microfoon wordt ook geleverd met een gebruikershandleiding voor historische, microfoon clip, herdenkingsmunten certificaat, bumpersticker en foto

WIN een Izotope RX Plug-In Pack.

De iZotope RX Plug-In Pakket is ontworpen om te helpen u redden uw audio, gebrekkige opnames in bruikbare tracks omzetten en dus het vermijden van de noodzaak om het opnieuw opnemen. Dit pakket bestaat uit vier essentiële audio schoonmaak-plug-ins --Klik, dialoog De-Noise,-Hum en -Clip - curator rechtstreeks vanuit iZotope's award-winnende RX software en het aanbieden van dezelfde industrie-leidende technologie gebruikt op grote label releases, netwerktelevisie en Hollywood-films. Zodra deze plug-ins worden gebruikt binnen uw audio- of video editing software, hebt u de mogelijkheid om het hart van uw opnamen te behouden en op te lossen audio je dacht dat je nooit zou kunnen gebruiken.

WIN een Seymour Duncan pick-up Booster ter waarde van 100!

We geven u de kans om te winnen een Seymour Duncan pick-up Booster in onze laatste wedstrijd.

De Seymour Duncan pick-up Booster is een formaat stompbox-pedaal ontworpen om te stimuleren uw gitaar signaal met duidelijkheid en nauwkeurigheid. De pick-up booster is ideaal voor het breken in solo's of vetmesten van riffs en wanneer het is resonantie schakelaar is ingeschakeld, het pedaal communiceert rechtstreeks met uw pick-ups, waardoor uw single-coils te emuleren een stevige humbucker.

WIN een Freshman RENOC elektro-akoestische, ter waarde van 223!

We geven u de kans om te winnen een Fresham RENOC Elektro-akoestische gitaar in onze laatste wedstrijd.

De Freshman RENOC gitaar is speciaal ontworpen om te helpen complimenten van zowel tokkelen en plukken stijlen, waardoor het een veelzijdige en veelzijdig instrument ideaal voor intermediair en beginners.

Met een Spruce laminaat top hout en mahonie achterkant/kanten bezit de gitaar een goed afgeronde Toon welk vermag project en een mix doorsnijden. Vereerd voor de speelbaarheid en bruikbaarheid die de gitaar zelfs de meest moeilijke maakt chord voicings gevoel moeiteloos. De gitaar is uitgerust met een Fishman preamp systeem waarmee u discreet veranderen het volume en het mengen van parameters aan uw persoonlijke voorkeur.

WIN een Primavera Loreato viool outfit, ter waarde van 265.00!

We geven u de kans om te winnen een Primavera Loreato van het Outfit van viool 4/4 in onze laatste wedstrijd.

Perfect voor zowel beginners als gevorderden gelijk, de Primavera Loreato combineert hoogwaardige samenstelling met een mooie esthetische en duurzame body. Met een zorgvuldig geselecteerde, hand gesneden Spar en esdoorn body, de viool projecten een volledige bodied en resonante Toon. Met ebbenhout fittingen en een ebbenhouten toets naast een lichtgewicht carbon staartstuk, de viool is bijzonder slijtvast.

Multi gloeidraad stalen snaren worden gebruikt om de geven de snaren een gevoel dat is vergelijkbaar met natuurlijke gut snaren met behoud van een modernere bruikbaarheid. Met een traditionele ontwerp is de viool als visueel aangenaam omdat er naar de oor, waaruit blijkt als een geweldige aanvulling op elke violist de collectie.

WIN een paar van Leeds Festival 2016 tickets voor zaterdag 27 augustus!

We geven u de kans om te wonen van de zaterdag van het Leeds Festival.

Leeds Festival is één van de meest opwindende en zeer gegeerd datums voor een groot aantal bands en fans in Groot-Brittannië en daarbuiten.

De line-up van zaterdag ziet een aantal wereldklasse kunstenaars vererend Bramham Park van veulens, CHVRCHES, SJC kunstenaars twintig één piloten, Asking Alexandria, openbaarmaking, lager dan Atlantis en meer.

WIN een Natal Arcadia Shell Pakket, ter waarde van 437!

WIN een Natal Arcadia 4-delig jazz shell pakket in onze laatste wedstrijd.

De nieuwe Natal Arcadia 4-delig jazz drum shell pakket combineert alle benodigdheden voor drummers te perfectioneren hun vaardigheden, samen met enkele premium functies van de uitrustingen hoger boven het bereik.

De schelpen zijn gemaakt van berk, die helpt bij het produceren van een diep resonante Toon, terwijl tegelijkertijd biedt tal van aanval en duidelijkheid. Dergelijke sonic kwaliteiten betekent ook dat de kit effectief kan worden gebruikt voor meer dan alleen jazz.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Sam Lloyd die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Marshall DSL40C vintage combo versterker, ter waarde van 673!

We geven u de kans om te winnen een buizenversterker combo Marshall in onze laatste wedstrijd.

Marshall is een van de iconische namen als het gaat om gitaarversterkers en deze limited edition DSL40C versterker combineert vintage esthetiek met klassieke Britse gitaar tonen.

Deze klep EL34-aangedreven versterker is ideaal voor de fase of thuis. Het pakken a punch met 40 watt stroom via een enkele 12" Celestion zeventig 80 speaker. De pentode / triode schakelaar kunt ook daling van het volume tot 20 watt het lawaai om laag te houden tijdens het thuisgebruik.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Richard Lees, die is benaderd. Gefeliciteerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN 1 van de 3 Sennheiser Wireless systemen

We geven u de kans om te winnen van 1 van de 3 Sennheiser wireless systemen in onze laatste wedstrijd.

Sennheiser bieden enkele van de mooiste wireless apparatuur beschikbaar, die beschikt over zowel high-tech eigenschappen en rotsvaste betrouwbaarheid - gegarandeerd verbeteren de uitvoeringen van een live muzikant.

In deze competitie we weggeven een EWS 300 professionele In-Oor Monitoring systeem met een verbeterde audio frequentiebereik en een ontvanger met een geïntegreerde 5 band EQ; een EW D1-835S handheld microfoon systeem met een audioresolutie van 24-Bit/48 Hz; alsmede een EW D1-C | 1 wireles instrument systeem - ideaal voor gitaristen die willen behouden van hoge kwaliteitsgeluid zonder de banden van het gebruik van een kabel.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaars zijn Ciaran Nevin, Liam Spencer en Andy Perrin, die werden gecontacteerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Epiphone SG G-400 ondertekend door de Stereophonics!

We geven u de kans om te winnen een Epiphone SG G-400 ondertekend door de Stereophonics.

De Stereophonics zijn een van de beste rockbands te komen uit Wales en hebben veel hits, waaronder: 'Mr. Writer', 'The barman en de dief', ' Ik zou het niet geloven je Radio', 'Alleen kijken' en meer.

De Epiphone G-400 is een van de meest originele ontwerpen in rock en geven het geluid en het uiterlijk van een vintage SG tegen een meer betaalbare prijs.

De SG is de gitaar is een gitaar steunpilaar voor frontman Kelly Jones, en nu heb je de kans om te winnen een ondertekende versie gemaakt van dit instrument.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Aaron Upton die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Focusrite Scarlett 2i2 Studio (2e generatie), ter waarde van 212.99

We geven u de kans om te winnen een Focusrite Scarlett 2i2 Studio (2e generatie), in onze laatste wedstrijd.

De Scarlett 2i2 Studio (2de gen) is een gloednieuw huis opnemen pakket beschikbaar van Focusrite. Het bestaat uit de vers vrijgegeven Focusrite Scarlett 2i2 interface, microfoon, koptelefoon en XLR kabel.

De nieuwe interface biedt een reeks van verbeteringen van zijn geliefde voorganger. De nieuwe 2i2 kunt opnemen 24-deligs 192 kHz, lage latentie (enkel 2.74ms!), analoge protection circuit om te voorkomen dat de stroomvoorziening en een slanker chassis en metaal krijgen besturingselementen voor een meer robuuste gevoel.

De preamps zijn ook opnieuw ontworpen met heter pick-ups in gedachten. Bovendien, de microfoon en Hoofdtelefoon de vernieuwde bieden nog meer detail bij het opnemen of controle op uw sonic creaties.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Richard Fidel Keel, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een overdrive-pedaal van Emerson custom EM-Drive, ter waarde van 156

We geven u de kans om te winnen een overdrive-pedaal van Emerson custom EM-Drive, in onze laatste wedstrijd.

De Emerson custom EM-Drive is een lage winst, transparante overdrive pedaal voor uw elektrische gitaar. De EM-Drive kan bieden iets van een schone boost, door naar een subtiele blues-station, of echt druk op de grenzen van uw versterker.

Dit pedaal is ook handgebouwde in de Verenigde Staten en werkt goed met andere station-pedalen. Ook al zijn er slechts twee wijzerplaten, is de tonale diversiteit en het dynamisch bereik geschikt voor een overvloed aan genres van Americana door klassieke rock.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Matt Gatt, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Korg Volca FM synth, ter waarde van 173

We geven u de kans om te winnen een Korg Volca FM synth, in onze laatste wedstrijd.

De Volca FM was een van de heetste producten worden gelanceerd op de NAMM 2016 en wordt de nieuwste toevoeging aan de immer populaire Volca bereik.

De Volca FM heeft een drie stem digitale DM synth, die een klassieke FM polyfone geluidsbron - een geluid en prachtige stijl dat wijd verspreid is was in het maken van tv en film thema muziek zoals Knight Rider en Top Gun.

U kunt ook krachtige ritmische patronen maken met functies zoals WARP ACTIVE stap en patroon keten in de Volcavan 18 stepsequencer. De Volca FM is volledig compatibel met DX7 geluiden, wat betekent dat u duizenden sonische mogelijkheden beschikbaar om te downloaden naar de 32 programma "slots".

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar zal binnenkort worden aangekondigd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN tickets te zien van Heaton en Abbott live in concert, ter waarde van 90!

We geven u de kans om te winnen een een paar tickets te zien van Heaton en Abbott (leden van Beautiful South) tijdens hun concert van de bosbouw Live Thetford Forest in onze laatste wedstrijd.

Bekend raken klassiekers, zoals; 'Rotterdam', 'Niet trouwen Hare' en 'Perfecte 10' - Heaton en Abbott hebben zich zeker geschreven in UK muziek folklore'.

En met een zes-koppige band achter hen, zullen ze een overvloed aan hits en nieuwe favorieten met verstand, sterke sociale geweten en harmonieën aplenty uitvoeren '.

De Thetford Forest show is één van vier bosbouw live concerten dat Heaton en Abbott op, deze uitvoeren zal zomer (2016). Hun Delamere bos en Cannock Chase shows zijn helaas al uitverkocht.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar zal binnenkort worden aangekondigd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Vorige wedstrijden

WIN kaartjes om te zien van Guy Garvey live in concert, ter waarde van 90!

We geven u de kans om te winnen een een paar tickets voor Guy Garveys live concert bij Dalby Forest op 24 juni 2016 in onze laatste wedstrijd.

Guy is niet alleen de frontman van alternatieve rock outfit elleboog, maar hij wordt ook gerespecteerd als een van Engelands beste zangers en songwriters. In Dalby Forest zal hij worden bijgestaan door een eclectische mix van musici waaronder I Am Kloot gitarist Pete Jobson, Nathan Sudders van de zweep samen met elleboog de kopersectie sonisch rijke tinten en geluiden die de sonic kwaliteiten van Guy's nieuwste album 'Courting The bui kapselen' te geven.

De Forest Dalby Toon is een van twee live concerten van de bosbouw door Guy Garvey dit zomer (2016). De tweede uitvoering is ingesteld plaatsvinden op 25 juni 2016 in Sherwood Pines.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Sarah Lou Major, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN 1/3 Sennheiser HD25 Hoofdtelefoon

We geven u de kans om 1 uit 3 paren van Sennheiser HD25 Hoofdtelefoon - de HD25 Plus HD25 en HD25 licht, in onze laatste wedstrijd te winnen.

Deze klassieke Hoofdtelefoon van Sennheiser en beschouwd als de "industrie-standaard" voor DJ Hoofdtelefoon hun lichtgewicht en comfortabele karakter. Het HD25 bereik is ook aangepast om een gladde ontwerp en de verbeterde geluid te leveren indrukwekkende geluidskwaliteit recht op uw oren te leveren.

Er zijn drie verschillende modellen in de Sennheiser HD25 variëren, met inbegrip van de HD25 Plus, HD25, en HD25 licht. Elke set is geschikt voor het verwerken van zeer hoge geluidsdruk en heb een touch, afneembare, enkelzijdig kabel.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaars zijn Tim Spinks, Leona Fisher en Claire Bear die werden gecontacteerd! Dank aan allen die ingevoerd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN kaartjes om te zien van Jake Bugg live in concert, ter waarde van 90!

We geven u de kans om te winnen een een paar tickets voor Jake Bugg van speciale woonplaats show in Sherwood Pines Forest op 23 juni 2016 in onze laatste wedstrijd.

Jake nam tot bekendheid op een vroege leeftijd en vervolgens speelde het wereldberoemde Glastonbury festival leeftijd 17-jaar-oud. Hij is sindsdien gegaan op te verkopen meer dan 1 miljoen records en tour de wereld.

Jake, die is ingesteld op vrijlating van zijn komende album 'Op mijn One', is slechts een van een aantal kunstenaars die een verscheidenheid van bos stadia als deel van de bosbouw woont openlucht concerten voor 2016 genade zal.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Becky Lily, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Kawai KDP90 digitale piano, ter waarde van 897!

We geven u de kans om te winnen een Kawai digitale piano van de KDP90 in palissander in onze laatste wedstrijd.

De Kawai KDP90 digitale piano is een betrouwbare en veelzijdige instrument, ideaal voor beginners en ervaren spelers gelijk. Met haar innovatieve geavanceerde Hammer Action, samen met het geluid profiel van Kawaide geliefde EX concert grand, dit prachtige instrument biedt de ervaring van het spelen van een echte akoestische piano.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Perrette Ourisson, die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Freshman RENOC akoestische-gitaar, ter waarde van 223

We geven u de kans om te winnen een Freshman RENOC Elektro-akoestische Gitaar in een kleur naar keuze. Kies uit paarse, blauwe, sunburst of natuurlijke in onze laatste wedstrijd.

De Freshman RENOCBL is een betaalbare electro akoestische folk gitaar met een solide bouw, ontworpen om te weerstaan jarenlange gigging en leven onder weg. De Renegade gitaren zijn ontworpen voor een kleiner budget zonder om het even welk van de kwaliteit die Freshman staat bekend om.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Sam Dockery, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Orange versterkers Micro donkere hoofd & kabinet bundel ter waarde van 208

We geven u de kans om te winnen een Orange versterkers Micro donkere Amp bundel in onze laatste wedstrijd.

Naar aanleiding van de populaire Micro Terror versterker, Orange versterkers had talrijke verzoeken van de gitaar-wereld een broer of zus van de high-gain toevoegen aan het assortiment van Micro - en zij deden dat.!

Invoering van de Orange Micro donker, een miniatuur versterker met zooi van de winst van de tap, een cabine sim uit zodat kunt u dit rechtstreeks naar een PA-systeem, en een dedicated FX-loop.

Het amp is sinds haar oprichting goed ontvangen en de unieke vorm functie helpt wijzerplaat in een verscheidenheid van klanken uit kristalhelder reinigt tot blues, zware rock en metal tonen.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Bradley Garbett, die is benaderd! Gefeliciteerd, Bradley!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Shure KSM8 Dualdyne Mic, ter waarde van 426!

We geven u de kans om te winnen van een Shure KSM8 Dualdyne dubbele membraan dynamische microfoon in onze laatste wedstrijd.

De KSM8 is de eerste dual membraan dynamische microfoon in de wereld, waardoor de revolutionaire vocale reproductie en nauwkeurig geluid-versterking en controle.

Deze microfoon, die beschikbaar is in zwarte of nikkel, heeft ongelooflijke build kwaliteit en betrouwbaarheid, maar heeft ook de veelzijdigheid aan te passen aan veranderende omgevingen zonder de uitvoeringen beïnvloeden. De KSM8 zal een dynamische microfoons in de live geluid industrie revolutie door de geluidstechnici te voorzien van een dynamische microfoon met vrijwel geen effect van de nabijheid, een beheersing van off-axis afwijzing en een nauwkeurigheid van uitvoer waarvoor geen van de toppen van de aanwezigheid of de roll-offs die kenmerkend voor andere dynamische microfoons zijn.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Ben Peppiatt, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Samson Mic gaan verbinden, draagbare Stereo USB-microfoon, ter waarde van 81

We geven u de kans om te winnen van 1 van de 5 Samson gaan Mic verbinding, draagbare Stereo USB-microfoons, in onze laatste wedstrijd.

De Samson gaan Mic verbindt is een draagbare stereo USB-microfoon, een van de meest geavanceerde oplossingen van de studio voor computer opname en VoIP communicatie. Met behulp van gepatenteerde Sound Focus Array gecombineerd met gepatenteerde Noise Cancellation-technologie, creëert de microfoon gaan een unieke pick-up patroon dat zich richt op de gevoeligheid van de microfoons voor de gewenste geluidsbron.

De microfoon wordt ook geleverd met Samson geluid dek software. Dit is zowel Windows en iOS compatibel. Geluid dek staat de focus array worden geplaatst en in- of uitschakelen van een knevel gevoorzid. Nadat de array is ingesteld, alle geluid dat buiten het focusgebied stamt wordt aanzienlijk verminderd, ervoor te zorgen alleen schoon en hoge-integriteit audio is gevangen. Ideaal voor mobiele opname, conferenties of zakelijke communicatie.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaars zullen binnenkort worden gecontacteerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Vorige wedstrijden

WIN een Aerodrums lucht drummen percussie-Instrument met USB-Camera, waard & 150.99 pond

We weggeven een Aerodrums lucht drummen percussie-Instrument met USB-Camera, in onze laatste wedstrijd.

Aerodrums is een lucht-drumming instrument dat draait op uw computer en gebruik maakt van een Playstation Eye camera om te begrijpen wat je aan het spelen bent.

Zeer compacte en draagbare, vrijwel stil, betaalbare en expressieve is dit de perfecte toegangspoort in drummen voor beginners of een creatieve en leuke tool voor ervaren drummers op zoek om te experimenteren met DAWs en voorbeelden.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Natalie Beard, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een set van Flare Audio In-Ear Monitors, ter waarde van 196

We weggeven een set Audio R2A Aluminium In-Ear Monitor Earphones Flare in zwart, in onze laatste wedstrijd.

De Flare Audio R2 van zijn verwijst naar kwaliteit oortelefoon ontworpen voor zowel professionele monitoring en hi-fidelity persoonlijke luisteren toepassingen.

Met een uniek tuned behuizing gefreesd uit een solide bar van lucht-en ruimtevaart-grade aluminium, de precisie ontwerp en de bouw resulteert in een slanke en geraffineerde look gecombineerd met harde dragen duurzaamheid.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Chris Hopkinson, die is benaderd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een Pearl Snare drum, ter waarde van 589!

Na Chrismas geven wij u de kans om te winnen een Pearl Masters Premium Snare Drum, ter waarde van 589!

Pearlde Masters Premium serie snare drums zijn voorzien van revolutionaire draaibare lugs die perfecte spanning staaf te stemmen op lug uitlijning voor optimale hoofd zitplaatsen en precisie tuning voor de beste snare geluid mogelijk te verzekeren. MasterCast gegoten hoepels, roestvrij stalen spanning stangen, innovatieve 'gulden snede' ontluchter voor grotere aanval, en "verticale pull" SR-017 zeef komen standaard op deze spectaculaire snare drums.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar zal is Thomas Wightman, die is benaderd. Gefeliciteerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een Aston microfoons oorsprong condensator microfoon en Rycote schok mount, ter waarde van 357!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een Aston microfoons oorsprong condensator microfoon en een Rycote schok-mount, ter waarde van 357!

De oorsprong van Aston, gemaakt in Groot-Brittannië, is een hoog presterende cardioid condensator microfoon veelzijdig genoeg te gebruiken met de meeste instrumenten, hoewel hij op akoestische gitaar en zang uitblinkt. Het levert direct, glad en intieme geluid voor een natuurlijke, authentieke opname.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is James Michael Clarke, die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een productie-bundel, ter waarde van 703.66!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een Metric Halo productie bundel, welke functies zeven premie plug-ins: Halo werkwoord, multi-band Dynamics, precisie DeEsser, voorbijgaande Control, kanaal Strip 3, karakter en multi-band Expander, ter waarde van 703.66.

De Metric Halo productie bundel voor AAX / Audio Units is ontworpen om de meest integraal deel uitmaken van muziekproductie zoals reverb, de esser, buis-achtige warme klanken en meer te nemen van uw opnamen naar het volgende niveau.

De Metric Halo productie bundel werkt met de meeste digitale audio-werkstations (DAWs).

Systeemvereisten:

Mac OS X 10.6.8 of nieuwer. Intel-Processor. AU, VST, of AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & Native) host. 32 & 64-deligs .

Windows 7 of nieuwer. Intel-Processor. VST of AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & Native) host. 32 & 64-deligs .

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Gary Sharman, die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een thuis opname setup, ter waarde van 561,00!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een thuis opname setup, met inbegrip van; een Rode NT1-een vocale opname pack, een PreSonus iTwo Audio-Interface en een paar en een PreSonus Eris E4.5 actieve studio monitoren, ter waarde van 561,00.

Het huis opname setup is de ideale manier om te registreren uw muzikale ideeën direct op je Mac, PC, Laptop of iPad en professionele resultaten.

De Rode NT1-A beschikt over alles wat u nodig hebt om te beginnen met opnemen in uw eigen studio. Deze fantastische waarde package-voorzieningen de Rode NT1-A cardioid condensator microfoon, SM6 shock mount, pop schild, hoge kwaliteit XLR kabel, microfoon stofkap en een instructie DVD. Furthemore, bij de registratie die deze mic wordt geleverd met een garantie van 10 jaar.

De PreSonus iTwo interface biedt fantastische kwaliteit audio-opnamen van klasse A microfoon preamps en met haar vermogen om te verbinden met een iPad, kunt u deze interface in combinatie met andere relevante producten opnemen op de vliegen of zelfs op een repetitieruimte om uw ideeën en opnames neer te zetten.

De compacte maar sonisch uitstekende Eris E4.5 studio monitoren ook helpen zal voor het afspelen van de audio die u hebt opgenomen met een platte reactie om ervoor te zorgen dat u uw opnames met vertrouwen mengen kunt te leveren uitstekende resultaten van uw opnamen.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Sam Vacant, die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een Scooby-Doo ukulele en accessoires, ter waarde van 54.97!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een Scooby-Doo ukulele, tamboerijn en een gitaar plectrum set, ter waarde van 54.97.

Het is ideaal voor alle Scooby doo ventilator leeftijd 4-jaar-oud en naar boven. De Scooby en Shaggy ukulele is leuk en makkelijk te spelen, zelfs voor beginners. Tokkelen voor de lol of uw vaardigheden verder ontwikkelen, ofwel manier ukuleles altijd geluid muzikale. Het heeft zachte snaren en een dunner nek te maken het makkelijker om te spelen. En samen met een tamboerijn en plectrums u zal maken van muziek in geen tijd.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Aimee Bradley, die is benaderd. Gefeliciteerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Vorige wedstrijden

Kerstmis Giveaway - WIN een Peppa varken ukulele en accessoires, ter waarde van 54.97!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een Peppa varken ukulele, shakers en een Peppa varken tamboerijn, ter waarde van 54.97.

Deze officiële Peppa varken product is ontworpen voor jongere spelers gewoon aan de slag met de ukulele. Het heeft zachte snaren en een dunner nek te maken het makkelijker om te spelen. En samen met de wankele eieren en de tamboerijn er is overvloed van muziekinstrumenten met creatief te zijn.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Alice Corfield, die is benaderd. Dank aan iedereen die deelgenomen aan deze wedstrijd heeft!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Kerstmis Giveaway - WIN een avontuur tijd Oookulele en accessoires, ter waarde van 66.97!

In de aanloop naar Kerstmis geven wij u de kans om te winnen een avontuur tijd Oookulele, band en gitaar plectrum set, ter waarde van 66.97.

Deze officiële avontuur tijd Oookulele, met Finn en vrienden op het ontwerp, is voor jongere spelers gewoon aan de slag met de ukulele. Het heeft zachte snaren en een dunner nek te maken het makkelijker om te spelen. En samen met een riem en plectrums zodat u rechtvaardig muziek in geen tijd maken zal.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Samuel JT Conway, die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Zwarte vrijdag gitaar Giveaway & ndash; WIN een Blackstar versterker, Silvertone gitaar en accessoires, waard 475 pond!

We weggeven een grote prijs elke dag vanaf nu tot en met zwarte vrijdag (27.11.15).

Op de laatste dag van onze promotie Black Friday, we & rsquo; re geven u de kans om te winnen een Blackstar ID:Core Beam versterker en een Silvertone 1303/U2 gitaar, met accessoires als een geweldige gitaar-pakket.

De Blackstar ID:Core Beam is de nieuwste versterker in de fel populaire ID:Core-serie, maar met een paar meer functies toegevoegd. De balk kunt u om muziek te streamen vanuit uw slimme telefoon of Tablet PC, en tonen geschikt voor bas, elektrische en akoestische gitaar heeft. De afzonderlijke bas poorten voor elke speaker ervoor zorgen dat het geluid goed naar de toepassing ervan gekozen gitaar vertalen zal.

Gecombineerd met de Blackstar versterker is een Silvertone 1303/U2 gitaar, die is een throwback aan de 50s in het ontwerp en de stijl en handhaaft dezelfde functies en specificaties gevonden op de originelen, die geholpen zetten hun naam op de wereldkaart van de gitaar. Blackstar ID:Core Beam

Bovendien, Silvertone gitaren, die zijn nu uitsluitend uitgedeeld in Groot-Brittannië door Gear4music.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Andrew Kelly, die is benaderd. Dank aan iedereen die deelgenomen aan deze wedstrijd heeft!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Zwarte vrijdag Drum Giveaway & ndash; WIN een selectie van top-branded drum accessoires, ter waarde van 561!

We weggeven een grote prijs elke dag vanaf nu tot en met zwarte vrijdag (27.11.15).

Op de vierde dag, we & rsquo; re geven u de kans om te winnen van 500 GBP & rsquo; s waarde van drum accessoires. Bestaande uit Pearl bekkens, Remo Silent lijn hoofden, een Natal Adante Cajon, Mapex snare, een baksteen van Promark drumstokken en veel, veel meer.

Dergelijke accessoires zal zijn een uitstekende aanvulling op de opstellingen van beginnende en ervaren drummers gelijk.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Craig Edwards die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Zwarte vrijdag Songwriter Giveaway & ndash; WIN een Shure microfoon & Interface en een akoestische gitaar Pakket, ter waarde van 423!

We weggeven een grote prijs elke dag vanaf nu tot en met zwarte vrijdag (27.11.15).

Op de derde dag, we & rsquo; re geven u de kans om te winnen een Shure MV51 MOTIV microfoon, MVi MOTIV Audio-Interface en een Single Cutaway Elektro-akoestische gitaar , door Gear4music in Sunburst met toebehoren.

Toebehoren omvatten een zwarte gitaarband en 3m kabel om te helpen voltooien van deze prijs.

De draagbare MOTIV bereik is Shure & rsquo; s antwoord op het opnemen van fantastisch klinkende audio voor onderweg met intuïtieve bediening, slimme technologie en retro design om te helpen bereiken van de kwaliteit van de resultaten. En gecombineerd met de veelzijdige single-cutaway Elektro-akoestische Gitaar, heb je een fantastische zanger-songwriter pakket om uw muziek opnemen.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Dan Davies, die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Black Friday Software Giveaway & ndash; Toontrack-Superior winnen Drum Software & expansion Pakketten, ter waarde van 356!

We weggeven een grote prijs elke dag vanaf nu tot en met zwarte vrijdag (27.11.15).

Op de tweede dag, we & rsquo; re geven u de kans om te winnen een Toontrack Superior Drummer en de progressieve Foundry SDX en EZX progressieve uitbreidingspakketten.

Beschreven door ritme magazine als & lsquo; een zeer indrukwekkend pakket en mogelijk de beste in zijn klasse & rsquo; Superior Drummer kunnen gebruikers programma drums en percussieve elementen van 20GB van voorbeelden gebruikt door professionele geluidstechnici en kunstenaars zowel.

De progressieve gieterij en progressieve uitbreidingen, opgenomen door Australische engineer/producer Forrester Savell voegen nog meer prog-rock en metal geluiden aan uw sonic arsenaal om ervoor te zorgen u de beste drumgeluiden die voor u beschikbaar.

Gelieve de voorwaarden voor compatibiliteit controleren.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Will Pitchfork, die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

Zwarte vrijdag Synthesizer Giveaway & ndash; WIN een Akai Timbre Wolf Synthesizer, ter waarde van 331!

In de aanloop tot zwarte vrijdag we weggeven een grote prijs elke dag vanaf nu tot en met inbegrip van zwarte vrijdag (27.11.15).

Op de eerste dag, we & rsquo; re geven u de kans om te winnen een Akai Timbre Wolf analoge 4-stemmig polyfone Synthesizer!

De Akai Timbre Wolf Analog Synthesizer is een 4 voice polyfone compacte synthesizer waarin 25 hoge kwaliteit custom Akia pro sleutels en de mogelijkheid om te worden gebruikt als 4 mono synths, een 4-stem unison of een 4-stem polysynth. Ook met aanpasbare stemmen, 32 stap sequencer voor elke voice, LED display en octave besturingselementen.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Charlie Beresford die is benaderd.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier .

WIN een Takamine GD71CE-BSB Elektro-akoestische Gitaar, ter waarde van 448!

We & rsquo; re weggeven van een Elektro-akoestische Takamine GD71CE-BSB gitaar in onze nieuwste competitie.

Bovendien ontvangen 10 agenten omhoog zal elk een Korg Rimpitch tuner.

De Takamine GD71CE-BSB is dat een prachtig vormgegeven Elektro-akoestische Gitaar heeft een eersteklas geluid met een compacte behuizing maakt het makkelijker voor kleinere spelers of die onderweg. De ingebouwde preamp zorgt ervoor dat u kunt deze rechte steek in een PA-systeem en dat grote Takamine geluid behouden. Er is ook een ingebouwde tuner op de gitaar.

De Korg Rimpitch is een tuner die past direct in de meeste akoestische gitaar soundholes waardoor gemakkelijk af te stemmen op een handige kijkhoek.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Holly Pasha, die is benaderd.

De agenten omhoog zijn: Peter Kerry, Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke paar, Thomas Emery, Jack Ross, Noah Snyder, David McGregor,

Phoenix Ellie en Susanne C. Schola. Elke runner-up is ook benaderd door hun methode van inzending voor de wedstrijd.

Dank aan iedereen die heeft ingevoerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier.

WIN een Yamaha LJ6ARE akoestische gitaar, ter waarde van 532!

We weggeven een Yamaha LJ6ARE akoestische gitaar in onze nieuwste competitie.

De Yamaha LJ6ARE-SB is een onlangs opnieuw ontworpen Elektro-akoestische Gitaar om hun 40ste verjaardag te vieren met een stevige Engelmann spar Top, akoestische Resonant Enhancement behandelings- en passief onder zadel piezo Pick-up.

Yamaha's L-serie akoestische gitaren zijn geweest rond voor 40 jaar, een gerespecteerde lijn van handgemaakte akoestische gitaren bekend om hun tonale kwaliteit, prima Toon bossen en onberispelijke finish.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Victoria Brewster, die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een paar Focal Alpha 65 studio monitoren, ter waarde van 483!

We & rsquo; re weggeven van een paar Focal Alpha 65 studio monitoren in onze nieuwste competitie.

De Alpha-65 voert net zo goed met instrumentale muziek zoals met elektronische muziek, en wordt gekenmerkt door haar grote veelzijdigheid.

De Focal Alpha 65 is een actieve studio monitor met een 6,5-inch bass-stuurprogramma en een 1" aluminium omgekeerde dome tweeter. Ideaal voor elektronische muziekproducenten, DJ's en home opnamestudio's, de Alpha serie van Focal heeft twee verschillende ingangen voor het aansluiten van twee bronnen, XLR en RCA, die altijd actief zijn.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Bron Bury, die is benaderd. Dank aan iedereen die heeft ingevoerd!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden, Klik hier.

Vorige wedstrijden

WIN een drum Yamaha HW680W Hardware ingesteld, ter waarde van 287!

We & rsquo; re weggeven een Yamaha HW680W Drum Hardware instellen in onze nieuwste competitie.

Deze drum hardware instellen door Yamaha beschikt over dubbele-verstijfd constructie voor extra stabiliteit en is ook lichtgewicht en robuust voor drummen van alle genres, zelfs zware rockmuziek!

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Neil Gee, die is benaderd. Dank aan iedereen die ingeschreven!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een baanbrekend QSC aangedreven PA systeem, ter waarde van 2.700!

We & rsquo; re weggeven van een QSC TouchMix 16 digitale Mixer en een paar QSC K12 PA speakers in onze nieuwste competitie.

Om de concurrentie gewoon laten zien ons een foto van uw huidige musical instelt vanuit een Hi-Fi naar een stack van gitaar - zorg ervoor dat het is creatief en maken ons glimlachen! De winnaar zal worden de beste foto zoals besloten door QSC en Gear4music.

De QSC TouchMix 16 Control, een digitale mixer die kan herinneren en opslaan van mixen, heeft een wireless controle app (voor zowel iOS en Android-apparaten), ingebouwde effecten en multitrack opname & ndash; catering voor zowel live en studio toepassingen.

Om perfect aanvulling vormt op de TouchMix, we zijn ook weg te geven een paar van lichtgewicht K12 PA speakers met 2000 watt continu vermogen & ndash; het ideale live tuig maken dit professionele setup voor alles van akoestische duos, luid rockbands, DJ's en meer.

Deze wedstrijd is nu gesloten. De winnaar is Chris Dodd, die is benaderd. Gefeliciteerd, Chris!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een Vox AC15C1 buizenversterker, ter waarde van 538.00

We weggeven een Vox AC15C1 Custom Gitaar Amp in onze nieuwste competitie.

De Vox AC15C1 buizenversterker biedt maximale tonale beweeglijkheid en de keuze van de amp voor talloze gitaar spelers over de hele wereld is geweest. Sinds de eerste introductie in 1958, Vox op meer dan 50 jaar van amp-gebouw expertise te creëren de AC15C1 buizenversterker hebben getrokken.

Palma viooltjes op de VOX AC15C1: & ldquo; 2 x ac15c1. Er is geen aanvaardbaar alternatief. Het kan lastig zijn om hen te krijgen maar gerust u zal hebben een veel betere show als jij! & rdquo;

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan Bradley James Taylor!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een paar Samson Resolv SE6 actieve studio monitoren, ter waarde van 314,00

We weggeven een paar Samson Resolv SE6 actieve studio monitoren in onze nieuwste competitie.

De Samson Resolv SE6 is een re-design van de oorspronkelijke A-serie studio referentie monitor, met een meer nauwkeurige geluidsweergave en een stijlvolle nieuwe look. Deze actieve studio monitoren zijn ideaal voor post-productie, opnemen van home of de studio project.

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan Graham McLow!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een paar Samson Resolv RXA5 actieve studio monitoren, ter waarde van 312.00

We weggeven een paar Samson Resolv RXA5 actieve studio monitoren in onze nieuwste competitie.

De Samson Resolv RXA5 verenigt de recentste vooruitgang in technologie van de speaker en actieve elektronica maken een echte referentie, professionele studio monitor met een platte frequentierespons.

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan Alan Gray!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een paar Samson MediaOne 4a bluetooth monitoren, ter waarde van 134.99

We weggeven een paar Samson MediaOne 4a bluetooth monitoren in onze nieuwste competitie.

De Samson MediaOne 4A Active Studio monitoren zijn ontworpen voor al uw multimedia behoeften. Of je nu in muziek, video's of games zal deze 40 watt monitoren produceren de geluid van hoge kwaliteit nodig om de ervaring te vervolledigen.

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan Benjamin-Jack Charles!

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WIN een volledige Band repetitie Setup!

Wij hebben op de London Stock Exchange gedreven! Om dat te vieren deze enorme prestatie die we besloten hebben om te houden van onze grootste wedstrijd ooit-we weggeven een volledige band repetitie setup!

Prijs omvat een PA-systeem, elektronische drumkit, digitale piano, gitaren, versterkers, koptelefoons en nog veel meer.

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan Jack Tavener!.

Voor de Volledige Algemene Voorwaarden en bepalingen, Klik hier.

WINNEN 1 van 10 Pedaltrain prijzen wanneer u een MXR pedaal koopt

Wij zijn weggeven 10 Pedaltrain pedaal planken en gig zakken in onze nieuwste competitie.


Prijzen omvatten:

Deze wedstrijd is nu gesloten. MXR pedalen gekocht nadat 20 februari 2015 zal niet in aanmerking. Winnaars zullen binnenkort worden gecontacteerd.

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

WINNEN 1 van 3 Samson USB-microfoons, ter waarde van tot 156.99

We weggeven een Samson USB mic aan drie winnaars in onze nieuwste competitie.

Kiezen tussen de kans om te winnen een Samson gaan Mic directe, meteoriet of C01U Pro condensator microfoon. Alle zijn ideaal voor YouTubers, podcasting, video chat en FaceTime.

Deze wedstrijd is nu afgesloten. Proficiat aan de winnaars, Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (Direct gaan Mic) en Iain Moore (meteoriet)!


Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

WIN een Novation Audiohub 2 x 4-Audio-Interface, ter waarde van 179.99

We geven jou de kans om te winnen een Novation Audiohub 2 x 4 Audio-Interface en USB-hub!

De Novation Audiohub is een USB-audio-interface met Focusrite geluid binnen. Gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige elektronische muziekproductie, de Audiohub 2 x 4 functies twee ultra-lage latency ingangen en vier Super luid uitgangen, evenals het voeden van maximaal drie andere USB-apparaten met de ingebouwde USB 2.0-hub.

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Sean eerlijke McCole.

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

Christmas Countdown - WIN een muziek Man Sterling bas ondertekend door Dougie van McBusted, ter waarde van 1,835

We geven u de kans om te winnen een grote prijs elke week vanaf nu tot de grote dag met onze aftelprocedure van Kerstmis concurrentie!

Met slechts een week om te gaan, kon je winnen een Ernie Ball muziek Man Sterling-basgitaar, ondertekend door Dougie van McBusted.

De Music Man Sterling Bass heeft een heldere en natuurlijke Toon, met een 2-band actieve preamp te geven u controle over de volume, bas en treble voor maximale flexibiliteit terwijl het vinden van uw geluid. Een slanke satijn nek is niet-glanzend, zodat u kunt spelen met snelheid. Deze bas is ondertekend door Dougie Poynter, bassist in pop supergroep McBusted.


Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Kayleigh (@neonjaureguii)!

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

Christmas Countdown - WIN 1 van 2 ESP LTD H-208 8-snaren gitaar, ter waarde van 402

We geven u de kans om te winnen een grote prijs elke week vanaf nu tot de grote dag met onze aftelprocedure van Kerstmis concurrentie!

Met twee weken te gaan, kon u win 1 van 2 ESP LTD H-208 8-snarige gitaren, gewoon vertellen ons of wil u het model rechtshandig of linkshandig.

De ESP LTD H-208 8-snaren heeft een resonant basswood body, gecombineerd met ESP van LH-308 pick-ups, het aanbieden van een diepe en rijke Toon dat alles anders zal wegblazen. Verwachten bass-achtige geluiden uit dit 8-snaren, een ontzagwekkende toevoeging aan elke speler's heavy metal lineup. Kiezen tussen de rechtshandige of linkshandige ESP LTD H-208!


Deze wedstrijd is nu gesloten de winnaars zijn: Zach Glasby (recht Linkshandige) en Richard Somner (linkshandige). Gefeliciteerd!

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

Christmas Countdown - WIN een Akai ritme Wolf, ter waarde van 167!

We geven u de kans om te winnen een grote prijs elke week vanaf nu tot de grote dag met onze aftelprocedure van Kerstmis concurrentie!

Met drie weken te gaan, kon je winnen een Akai ritme Wolf Analog Synth en Drum Machine.

De Akai ritme Wolf is een analoge synth en drum machine die een vijf-voice drummachine en een interne oscillator bas synth, met een 100% analoge signaal pad combineert.


Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Mike King!

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

Christmas Countdown - WIN een Pedaltrain Volto oplaadbare Pedal Power Supply, ter waarde van 89!

We geven u de kans om te winnen een grote prijs elke week vanaf nu tot de grote dag met onze aftelprocedure van Kerstmis concurrentie!

Met vier weken te gaan, kon je winnen een Pedaltrain Volto oplaadbare 9V pedal power supply.

De Pedaltrain Volto is een super-dunne power supply met twee uitgangen, ideaal voor on-the-go pedaal gebruikers met kleinere setups. Het is ook stiller dan de meeste traditionele AC voeding met reservebatterijen. Met twee macht uitgangen en de mogelijkheid om daisy-chain meerdere stroomkabels enzovoort, u kunt de macht van verschillende pedalen in een keer!


Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Jody Bray.

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

WIN een Yamaha Front Surround Sound Bar systeem, ter waarde van 448!

We weggeven een Yamaha YAS-203 Front Surround Sound Bar System in onze nieuwste competitie.


De Yamaha YAS-203 Front Surround Sound Bar System beschikt over een digitale versterker met een krachtige, helder geluid, perfect voor onderdompeling van jezelf in alle van deze winter film en televisie. U kunt ook het streamen van muziek via de YAS-203 Soundbar, ideaal voor de partij seizoen!

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Joanna Malin-Burke!

Succes!

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

WIN een Stereo paar van Sennheiser MK4 microfoons, Plus accessoires, ter waarde van 807

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Andie Brown!

We weggeven een Sennheiser MK4 microfoon Pair en accessoires in onze nieuwste competitie.


Ideaal voor professionele studio gebruik, project studios en thuis opname, de Sennheiser MK4 groot membraan condensator microfoon heeft een natuurlijke en warme geluidsweergave en hoge gevoeligheid. De bundel bevat twee MK4 microfoons, klemmen, shockmounts en zakken, plus we gooi in twee boom stands en twee 6m XLR kabels.


Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

Een paar van Wharfedale Titan 12D winnen Active speakers

Deze wedstrijd is nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Natalie Baugh.


De Titan D-speakers zijn voorzien van klasse D versterkertechnologie, waardoor ze meer efficiënte en krachtige, nog lichter dan de vorige generaties van Titan. Geavanceerde en multi-band Qustuks dynamische verwerking kan uw systeem worden verfijnd voor een natuurlijke en meer open geluid.

Voor volledige details gelieve te de volgende lezen voorwaarden.

WIN een Zoom H5 draagbare Recorder, ter waarde van 257

Deze wedstrijd heeft nu gesloten. Proficiat aan de winnaar, Christopher McNally!

We weggeven een Zoom H5 Portable Recorder met verwisselbare capsules in onze nieuwste competitie.

De Zoom H5 heeft alles wat u nodig maken multitrack opnamen, audio voor video, podcasting of omroep. U kunt de Zoom H5 snel opnemen ideeën hebt u on-the-go, in hoge kwaliteit.

WIN een van de vijf Freshman gitaar!

We weggeven een Freshman gitaar aan 5 gelukkige winnaars in onze nieuwste competitie.


Deze wedstrijd is nu gesloten dank u voor het invoeren van. De winnaars zijn:

 • Paul Moffatt (via Facebook): Freshman FA1AN esdoorn Ridge Folk Cutaway Elektro-akoestische Gitaar, natuurlijke
 • Jo Lockie (via E-mail): Freshman FA1DNS esdoorn Ridge Dreadnought akoestische gitaar, natuurlijke
 • David Morrall (via E-mail): Freshman FA1AM esdoorn Ridge Folk Cutaway Elektro-akoestische Gitaar
 • Stuart Payne (via Facebook): Freshman REND12 afvallige Dreadnought 12-snarige akoestische gitaar
 • @littleliamsdad (via Twitter): Freshman RENOCNAT Renegade Folk Cutaway Elektro-akoestische Gitaar


 • esdoorn Ridge gitaren zijn perfect voor gitaristen in een kleiner budget, zonder het compromitteren op kwaliteit. Ze zijn de perfecte inleiding tot de Freshman gitaar klinken, met een solide een rang sitka spar top. Zorgen voor een comfortabele actie en een hoge standaard van voltooien, zult u willen spelen uw Renegade serie Freshman gitaar opnieuw en opnieuw, dat geweldig nieuws is als je een ontwikkelen of beginner gitarist. Freshman gitaren zijn ontworpen en gebouwd in Groot-Brittannië .

  WIN een Native Instruments Maschine MK2 in beperkte oplage goud, ter waarde van 549

  Deze wedstrijd is nu afgesloten. Proficiat aan Jamin Nimjah, vanaf Edinburgh. Er zijn slechts 100 Limited Edition Gold Maschine MK2 controllers in Groot-Brittannië , en we geven u de kans om een winnen!

  De Limited Edition Gold Maschine MK2 is ideaal voor gebruik op het podium of in de studio, met gevoelige gekleurde pads waarmee u 'tot ziens' geluiden. Maschine MK2 werd uitgeroepen tot beste Live Performance Tool op de MIPA Awards 2013.

  Win een Korg MS-20 mini monofone analoge Synthesizer!

  Deze concurrentie is nu gesloten. Gaven wij weg een Korg MS-20 mini, een kleinere maar niet minder iconische versie van de Korg MS-20 synthesizer, gebruikt door het graag van Daft Punk en Portishead. De MS-20 mini gekrompen tot 86% van de oorspronkelijke grootte, maar nog steeds bevat een iconische analoge filter en veelzijdige patch opties voor een authentieke analoge geluid.


  Proficiat aan de winnaar, Peter Rand van Bromborough.

  Winnen 1 van 3 paren van Sennheiser Hoofdtelefoon

  We weggaf 3 paren van de laatste Sennheiser HD Hoofdtelefoon.

  Prijs van 1: DJ Professional Hoofdtelefoon van Sennheiser HD8. Leveren de ware mogelijk geluid en waar impact van de muziek die u produceren, zijn de nieuwe HD8 van Sennheiser koptelefoon gemaakt voor DJ's. Zij hebben superieure comfort, draaibaar oren en komen met een harde koffer te houden hen beschermd wanneer u onderweg bent.
  Prijs van 2: Sennheiser HD7 DJ Professional Hoofdtelefoon. De HD7s zijn ontwikkeld met een aantal van's werelds top DJ's, en zijn geïnspireerd door het geluid van de Signature van de HD25s, specifiek afgestemd op DJ's die moeten worden toegespitst op beatmatching en ritme.
  Prijs 3: Sennheiser HD6 Mix professionele producent Studio Hoofdtelefoon. Ideaal voor de studio, de Hoofdtelefoon HD6 Mix zijn comfortabel met een nauwkeurige en evenwichtig geluid nodig voor mixen en controle .

  De wedstrijd is nu afgesloten. Proficiat aan de winnaars Graham Lee van Middlesex, Lisa Owen uit Surrey en David Corns van Liverpool.

  Win een koelkast Marshall

  De wedstrijd is nu afgesloten. We geteld 51 bieren. Proficiat aan Karen Elise Hansen, uit Logstor, Denemarken, die was willekeurig uit alle degenen die correct beantwoord de vraag 'hoe veel bieren kunnen we passen in de koelkast?' met '51'.

  De Marshall koelkast is gemaakt van authentieke Marshall amp delen waaronder zwart fret doek en klassieke witte leidingen evenals het iconische Marshall-logo. Het is een geweldige aanvulling op elke praktijk kamer of man grot!


  Win een volledige PreSonus opname Kit

  Deze wedstrijd is nu afgesloten. Proficiat aan de winnaar, Sally Pitt-Hartley van West Sussex!

  De PreSonus AudioBox Studio volledige opname Kit opgenomen een USB interface en USB-kabel, één kunstenaar Studio opname en productie software, HD7 Studio controle Hoofdtelefoon en een M7 studio condensator microfoon met kabel.

  We zullen ook gooide in een paar Eris E5 Active Studio monitoren en speakerkabels!

  Win een Bose Soundlink II Bluetooth mobiele speaker

  Gaven wij weg een Bose SoundLink II Bluetooth mobiele speaker in onze eerste fotocompetitie, waar u ons laten zien waar u genieten van muziek moest, uw foto's met #mygear4music coderen.


  De wedstrijd is nu afgesloten. De winnaar is Jo Grindley, wiens foto gemaakt ons aan het lachen. Vinden en volg ons op Instagram om te zien de winnende inzending.

  Win een Gibson Les Paul Studio gitaar!

  Om te vieren onze nieuwe showroom opening gaven wij weg een Gibson Les Paul Studio.De Les Paul Studio beschikt over Gibson moderne klassiekers humbucking pick-ups, Min-ETune geautomatiseerd tuners, een solide gesneden esdoorn top op een mahonie body en een snelle 60 stijl Mahogany nek met Granadillo toets.


  Deze concurrentie is nu gesloten. Proficiat aan onze winnaar Fred Heeks uit Lancashire!  5 kansen om te winnen een Avid Audio-Interface!

  Deze concurrentie is nu gesloten. Proficiat aan onze winnaars! Maandag: David Heath-Whyte, corrigeren antwoord: 'a. Pro Tools Express'. Dinsdag: Bob Almond, corrigeren antwoord: c. 28. Woensdag: Simon Romer, corrigeren antwoord: d. al het bovenstaande. Donderdag: Robbie Cole, corrigeren antwoord: c. beide. Vrijdag: C. Hughes, corrigeren antwoord: Ja, de Express Crossgrade activering Card.

  Win een Yamaha MOXF6 Synthesizer keyboard en Case

  Deze concurrentie is nu gesloten.De winnaar is Matt Harris, van Leeds. Toen we Matt vertelden hij gewonnen, zei hij, "Ik was helemaal geschokt om te vinden dat ik eigenlijk had gewonnen! Ik doe nooit wedstrijden, dus het was een geweldige verrassing. Ik kan niet wachten om te spelen en experimenteren met het!"

  Win een Fret King Super-Matic elektrische gitaar!

  Deze concurrentie is nu gesloten.De winnaar is Gwynn Parry, van Wrexham. Gwynn was "totaal verbaasd" om te horen dat hij had gewonnen, zeggende: "de laatste keer dat ik iets gewonnen was ongeveer 25 jaar geleden in een holiday camp (20 bij bingo!). Dank u aan Gear4music en Fret-koning, ik ben absoluut blij!"

  Win een Gibson SG ondertekend door de Stereophonics

  Deze concurrentie is nu gesloten. Proficiat aan Nick Hiles, winnaar van onze Stereophonics competitie! Hier is hij met zijn Gibson SG, ondertekend door de band en hij zal het zien van hen leven in Leeds.