Trombones

De trombone is een koperen instrument dat het meest opvalt door het gebruik van een schuif in tegenstelling tot kleppen of toetsen om de toonhoogte van het instrument te veranderen. De moderne trombone begint in de oude muziek als de Sackbut en is er in verschillende maten, van de kleine alttrombone tot en met de bastrombone, waarbij de meest voorkomende maat een tenor is. Sommige trombones worden ook geleverd met triggers, die een groter toonhoogtebereik en hulp tuning bieden.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Trombones

Eerste 16 producten weergegeven:

Over Trombones

Deel van de familie van messing, de trombone rond voor meer dan 600 jaar geweest en is de enige moderne orchestral koperblaas instrument dat alle noten van de chromatische toonladder vanaf het begin spelen kan. Gekenmerkt door haar telescopische geleider trombone wordt wijd gebruikt in klassieke muziek en is gebruikt in verscheidene stukken van Mozart en Beethoven.

Bekend om hun muzikale instrumenten bieden wij Yamaha trombones tegen de laagste prijzen online. Op Gear4music.com zijn we ook trots onze merknaam Gear4music trombones, inclusieftenor trombone beginner Pakketten bieden. Onze premie Coppergate en Jupiter bereiken zijn ontworpen als een alternatieve optie, ontworpen voor trombonisten bevorderen. Met deze keuze en een hele reeks trombone accessoires hebben we alles wat die u nodig hebt.