Gear4music Akoestische Gitaren

Akoestische gitaren van Gear4music zijn beschikbaar in alle soorten en maten en zijn ideaal voor aspirerende gitaristen.

Bekijk alle informatie

Populaire akoestische gitaren van Gear4music

Eerste 11 producten weergegeven:

Meer informatie over akoestische gitaren

De drie belangrijkste vormen van akoestische gitaren zijn dreadnoughts, cutaways en roundbacks. Dreadnought gitaren hebben een bel-achtig lichaam, werden ontwikkeld door de beroemde fabrikant CF Martin & Company en worden tegenwoordig beschouwd als de standaard vorm voor akoestische gitaren. Cutaway gitaren hebben een uitsparing in het lichaam naast de onderkant van de hals, om het gitaristen gemakkelijker te maken om het lagere deel van de frets te bespelen. Akoestische roundback gitaren hebben een afgeronde achterkant in tegenstelling tot een platte achterkant, waardoor er een meer heldere en duidelijke klank verkregen wordt.

Andere dingen om te overwegen wanneer u een akoestische gitaar koopt:

Mensen die een akoestische gitaar willen kopen en meteen willen beginnen met spelen, zijn misschien geïnteresseerd in de Single Cutaway Elektro-akoestische Gitaar + Accessoire-pakket, die wordt geleverd met een set reservesnaren en een gitaartas voor ca. €100,-. Andere populaire accessoires zijn bijvoorbeeld gitaarpoets, plectrums en stemapparaten, terwijl een oefenversterker wellicht nuttig is voor mensen met elektro-akoestische gitaren. Volledige versterkers zullen handig zijn voor gitaristen die live willen spelen.