Zoom

Gear4music.com

Zoom werd in 1991 opgericht en is sindsdien populair bij een zeer divers publiek, van amateur- en professionele muzikanten tot producers en engineers. Zoom produceert een zeer uitgebreide collectie van aantrekkelijke geluidsapparatuur, en met name de geavanceerde effectpedalen voor bas, akoestische en elektrische gitaren hebben hun plek in de markt weten te vinden. Bekijk alle informatie

Zoom Bestsellers

Eerste 13 producten weergegeven:

Zoom Audio apparatuur

Zoom noemt zichzelf een 'goede laboratorium' vanwege de collectieve technische expertise en artistieke experimenten in al hun werknemers aanwezig. Zoomhet doel is het creëren van nieuwe, innovatieve en inspirerende audio en muziek apparatuur.

Daartoe, Zoom wordt gemaakt van al haar producten vanaf de grond omhoog. Door de oprichting van individuele LSI technologie Zoom kunnen ontwerpen en bouwen van originele en leuke tools kunstenaars gebruiken kunnen om te uiten en zich registreren.

De Zoom missie het om te blijven bedenken muziekapparatuur die is krachtiger, gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen die wil om het te gebruiken.