Roland Synthesizers

Gear4Music.com

Roland Synthesizers zijn invloedrijk binnen de elektronisch muziekinstrument scène geweest sinds de onthulling van de SH1000 in de vroege jaren '70. In de jaren '80 brachten ze het paradepaardje Jupiter en Juno productlijnen. Sindsdien is Roland doorgegaan om een breed scala aan synthesizers te ontwikkelen - inclusief de huidige Fantom serie en een bijgewerkte versie van het Juno assortiment. View All Information

Roland Synths en Modules te koop

Eerste 62 producten weergegeven:

Over Roland Synths en Modules

Roland Synths zijn gekend voor hun gemak van het gebruik en de hoge kwaliteit geluiden. Opgedaan universele aantrekkingskracht, blijven zij verhogen hun uitstekende reputatie bij elke nieuwe release.

Het bereik van de synth Roland Jupiter, Integra, V-Synth, omvat Lucina, AX, VP en de Gaia SH-01.

Variërend in prijs van ongeveer 300 pond tot 2,235 er is voor elk wat wils, of u op zoek bent naar een leuke schouder synth, een compleet werkstation of de technologisch geavanceerde V-Synth, Roland is een keuze van kwaliteit.

Gear4music.com heeft een uitgebreide reeks van Roland synths inclusiefbijna nieuwe items en arrangementen. Met een in-store Roland specialist kunt die hulp, advies en extra informatie bieden.

Contact opnemen met Bel onze specialist Roland 0843 155 0500.