Behringer studiomonitoren

Gear4Music.com

Behringer studiomonitoren bieden uitvoeringen van wereldklasse in een brede waaier van controletoepassingen, gaande van thuisopname tot professionele studiomonitoring. View All Information

Behringer studiomonitoren

Eerste 20 producten weergegeven:

Meer informatie over Behringer

Behringer werd opgericht door Uli Behringer in 1989, Willich, Duitsland. Als huidig producent van zeer hoog aangeschreven studiomonitoren, is Behringer gegroeid van een eenmansbedrijf tot een van de meest diverse en herkenbare professionele audiomerken in de wereld.

Behringer heeft zich altijd gericht op de ontwikkeling van de nieuwste audioapparatuur tegen betaalbare prijzen. Behringer's assortiment van waarheidsgetrouwe studio referentiemonitors wordt zeer geprezen door enkele van de meest kritische oren op de planeet en biedt eerlijke monitoring, ideaal voor kleine mengomgevingen.

Van alles, van gitaarversterkers tot signaalprocessors, Behringer heeft een grote selectie van producten en bij Gear4music.com hebben we een enorme selectie van het Behringer assortiment in voorraad en bieden we deze online aan tegen de laagste prijzen.