Adam Studio monitoren

Gear4Music.com

Adam is een van de meest populaire fabrikanten van professionele studio bewakingstoestellen in de moderne muziekproductie. Gebruikt in een groeiend aantal prestigieuze studio's over de hele wereld, Adam studio monitor speakers behoren tot de meest betrouwbare en wenselijk audio controlehulpprogramma's beschikbaar. View All Information

Adam Studio monitoren

Eerste 26 producten weergegeven:

Adam Studio Subwoofers

Eerste 8 producten weergegeven:

Adam Monitor Stands

Eerste 2 producten weergegeven:

Adam Studio monitoren

Na tien jaar van het op de markt, zag ADAM Studio monitoren een aantal nieuwe technologische innovaties. De originele ART stuurprogramma bouw werd volledig ontworpen en werd bekend als X - ART (eXtended versnellen lint technologie).

Met deze nieuwe ART technologie, ADAM's nieuwe X - ART tweeters en midrange speakers worden gekenmerkt door een uitgebreide frequentiebereik en hogere efficiëntie ten opzichte van hun voorgangers. Verwezenlijking van de volledige bandbreedte van de X - ART tweeter van tot 50 kHz, ADAM ontwikkeld hun eigen A / B versterker met een bandbreedte van maximaal 300 kHz die heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen aan de geluidsweergave van ADAM monitoren.

Vandaag, biedt ADAM een scala aan unieke Studio monitoren die lovende kritieken en waardering van audio deskundigen en audio-opname ingenieurs wereldwijd ontvangen.