Controllers

Met controllers kunt u uw virtuele instrumenten (VST's) via hardware op uw computer bedienen. Met MIDI-keyboards en MIDI-controllers kunt u externe instrumenten zoals synthesizers, modules en drummachines afspelen door deze aan te sluiten via MIDI-kabels. We hebben een heel assortiment aan control surfaces beschikbaar, evenals een selectie iPhone- en iPad-controllers.

MIDI-instrumenten komen in verschillende vormen, waaronder MIDI-keyboards, pad-controllers en control surfaces. Deze kunnen worden gebruikt bij live of studio setups voor het bedienen van verschillende audio-toepassingen. Wij hebben MIDI-controllers van de beste merken op voorraad zoals bijvoorbeeld Akai, Novation en Native Instruments.

MIDI-keyboards komen met standaard, semi-gewogen of volledig gewogen toetsenborden met maximaal 88 toetsen. Ze kunnen voorzien zijn van extra bedieningselementen zoals performance pads, knoppen en faders voor praktische bediening. MIDI-controllers kunnen een combinatie zijn van performance pads, bedieningsknoppen en faders. Ze worden vaak gebruikt voor live optredens of in de studio vanwege de diversiteit aan functies.

Om video te schakelen en mixen voor conferenties, broadcasting of live producties, kunt u ons uitgebreide assortiment aan videomixers bekijken.

Bekijk alle informatie

Meest populaire studio controllers