Effecten Processors

Effecten Processors zijn ontworpen voor live toepassingen variëren van reverbs en vertragingen tot multi-effecten. Van kleine solo akoestische uitvoeringen tot volledige band optredens zijn audio-effecten een belangrijk instrument voor muzikanten en ingenieurs te voegen de finishing touch aan een mix en het het vereiste gevoel geven.

Bekijk alle informatie

Populairste effecten Processors

Eerste 37 producten weergegeven:

Over signaalprocessoren

Effecten processors worden veel gebruikt in opnamestudio's in post-productie voor het opnemen van zang, gitaren, bas, drums, keyboards en andere instrumenten. Met effecten variërend van subtiele veranderingen om te voltooien transformatie van het geluid in een dramatische wijze.

Verschillende effecten van galm, vertraging, chorus, flange en veel dat meer er geen einde aan de verschillende tonen en geluiden die u in de studio maken kunt. Op Gear4music.com.com we weten dat muzikanten streven naar het creëren van hun eigen unieke geluid en technieken. Met dit in gedachten hebben we een enorme selectie van signaal processor effecten eenheden van toonaangevende fabrikanten en bekende effecten eenheden zoals de Alesis MicroVerb 4 signaalbewerker, ontworpen om een breed scala aan geweldig klinkende, gemakkelijk te gebruiken effecten voor studio's en ingenieurs zowel.