ROLI

Gear4music.com

ROLI creëert innovatieve hardware en state-of-the-art software om het potentieel voor expressie te vergroten en de kloof tussen muzikant en instrument te dichten. ROLI is een toonaangevend merk in MIDI-instrument controllertechnologie.

Kies uit ongelooflijk intuïtieve MIDI-instrumenten zoals de ROLI BLOCK, GRAND en RISE. De Seaboard Block is een compact expressief keyboard, compleet draagbaar met een variëteit aan geluiden. Voor muzikanten die op zoek zijn naar een extra niveau is er de ROLI Seaboard GRAND, een revolutionaire synth met 61 siliconen toetsen.

Met de Seaboard RISE kunt u geluiden opnemen en mixen en beschikt over 25 toetsen met strike, glide, press en lift functies. ROLI Blocks zijn compacte muzikale oppervlakken die u complete controle over uw muziek geven. Bekijk alle informatie

ROLI

Eerste 21 producten weergegeven:

ROLI Seaboard

ROLI zijn vernieuwers in de muziek. De komst van het ROLI Seaboard GRAND Stage veranderde de manier waarop mensen het toetsenbord benaderen. Met behulp van zachte siliconen toetsen kunt u met behulp van handgebaren vibrato en pitchbends creëren. De directe respons en het omhoog, omlaag en over de toetsen heen glijden is een intuïtieve ervaring die traditionele toetsenborden eenvoudigweg niet kunnen evenaren.

Na het modulatiewiel de prullenbak in te hebben gegooid, heeft ROLI zijn eigen software gecreëerd. De Seaboard GRAND synthesizer komt met de 'EQuator and FXpansion synth squad', een suite met apps en voorinstellingen die het creatieve potentieel van de Seaboard GRAND ontgrendelen.

Via de apps kunt u nieuwe geluidspakketten downloaden om uw bereik uit te breiden. Dit zijn niet zomaar geluidspakketten, ze zijn gecreëerd door artiesten als Steve Aoki en RZA (Wu-Tang Clan).

ROLI was niet van plan te stoppen bij slechts een enkel bekroond product. Ze bouwden vervolgens de ROLI Seaboard Rise. Een 25-toets MIDI-controller keyboard dat alles wat geweldig was aan de GRAND heeft meegenomen om het vervolgens compact te maken zodat het makkelijk meeneembaar is op reis. Om de Seaboard RISE net zo effectief te maken, voegde ROLI vijf nieuwe dimensies aan aanraakbediening toe.

Tot slot heeft ROLI het voor u makkelijk gemaakt om uw Seaboard verzameling te beginnen. ROLI Blocks zijn compacte units die u toegang geven tot de ongelooflijke technologie van ROLI en kunnen als op zichzelf staande unit worden gebruikt of als toevoeging aan uw installatie. U kunt deze langzaam naar uw voorkeur uitgroeien, aangezien de Blocks uitbreidbaar zijn. Met behulp van de Lightpad M, Live Block, Loop Block en Seaboard Block opent u een wereld van muzikale mogelijkheden.