Pioneer Draaitafels & Spelers

Toen Pioneer in 1994 de CDJ-500 op de markt bracht was het een van de eerste op digitale technologie gabasseerde mediaspelers op de markt. Bijna 10 jaar later, in 2003, werd de CDJ-1000 de standaard binnen de industrie en had dit te danken aan het feit dat de speler het gevoel en de ervaring van het draaien met vinyl erg realistische kon nabootsen. Pioneer DJ komt continue met innovatieve technologie op de proppen en het mag dan ook geen verrassing zijn dat Pioneer DJ de marktleider binnen de wereld van Dj-apparatuur is.

De CDJ-2000 NXS2 is Pioneer's vlaggenschip onder de mediaspelers. Het beschikt over een hoge resolutie 7-inch kleurentouchscreen, een 96kHz / 24-bit geluidskaart, 8 hot cue triggers en verschillende aansluitingsmogelijkheden voor externe apparatuur. Pioneer heeft tevens een USB-only reeks spelers onder de XDJ naam op de markt gebracht. De XDJ-1000MK2 is een premium speler die hetzelfde scherm en jog wheel als de CDJ-2000NXS2 heeft.

Pioneer DJ's muziek managementsoftware, Rekordbox, analyseert en organiseert muziek voor uw DJ-sets. In combinatie met de CDJ-900NXS, CDJ-2000MK2, XDJ-700 of XDJ-1000 kan je vooraf ingestelde cue-points en effecten makkeliijk opvragen en toepassen. Rekordbox DJ wordt beheerd via een laptop waarna u naar hartelust met de Pioneer controllers kunt mixen. Bekijk alle informatie

Pioneer DJ Draaitafels & Spelers

Eerste 20 producten weergegeven: