Pioneer DJ Besturingen

Eerste 30 producten weergegeven:

Pioneer DJ Controllers

Pioneer DJ Controllers beschikken over een slim design en geavanceerde functionaliteiten. Het uitgebreide aanbod van twee- en vier-kanaals DJ controllers is gebaseerd op het ontwerp en de lay-out van Pioneer's legendarische CDJ spelers en DJM mixers.

DJ controllers verleggen de technologische grenzen waar dj's van elk niveau van profiteren. De DDJ-RZ is het vlaggenschip binnen Pioneer's controllerfamilie en beschikt over een 4-kanaals mixer, 16 trigger pads en 3 aparte effectknoppen. De standalone XDJ-RX werkt uitstekend zonder een computer of laptop en heeft een mooi 7-inch kleurscherm. De DDJ-SB3 controller is ideaal voor beginners en één van de meest populaire controllers beschikbaar en dankt dit vooral aan zijn gebruiksvriendelijkheid.

De toekomst voor live DJ optredens zal behalve hoorbaar ook visueel zijn en Pioneer heeft de lat nu al erg hoog gelegd met de DDJ-RZX touchscreen videocontroller. De RZX is voorzien van 3 full-colour-touchscreens voor een interactieve aansturing van dubbele audio en video-effecten. De controller beschikt over uitgebreide reeks van Sound Colour FX, Loop FX en Mic FX. Wederom zal het als vanouds aanvoelen aangezien de controller een groot aantal eigenschappen en functies van de CDJ-2000 NXS2 en DJM NXS2 mixers heeft overgenomen. Bekijk alle informatie