Cajons te koop op Gear4music.com

De Cajon is hard op weg om een van de meest populaire percussie instrumenten te worden in de hedendaagse uiteenlopende muziekscène, maar er wordt gedacht dat het oorspronkelijk rond de kust van Peru, in de vroege 19e eeuw, ontwikkeld is. Cajons zijn perfect om te gebruiken voor Latijns- en Wereld muziek, of voor die 'unplugged' akoestische optredens en buitenoptredens.

Bekijk alle informatie

Meest populaire Cajons

Eerste 20 producten weergegeven:

Over Cajons

De Cajon drum is een eenvoudig instrument met een complexe klank. Sommigen denken dat het Cajon komt door het gebruik van transportkisten als geïmproviseerde percussie-instrumenten. Van dit bescheiden begin is het Cajon nu een enorm populair instrument dat in veel verschillende soorten muziek te vinden is.

Het Cajon maakt verschillende geluiden, afhankelijk van waar en hoe het wordt geslagen - van een diepe basklank tot een scherp snare effect. Of het nu gaat om het verzorgen van de gehele ritmesectie of het optreden als onderdeel van een breder ensemble, het Cajon is een krachtig instrument in de handen van zowel beginners als gevorderden.

Voor de Cajon spelers zijn er geen regels. Een beginner kan gemakkelijk een goed ritme uit de drum halen, maar in de handen van een expert Cajon produceert het een rijk, resonant en complex geluid. Met een beetje oefening kan elke beginner de subtiliteiten van het Cajon!