PA en Live Geluid

Bij Gear4music vindt u een zeer breed assortiment van PA en Live apparatuur. Van complete PA pakketten, powered mixers en microfoons van de grootste merken tot een grote selectie van voordelige Gear4music apparatuur. Één ding is zeker, binnen ons assortiment is er voor ieder doeleinde iets te vinden.

View All Information

Meest Populaire Live Apparatuur

PA Apparatuur Informatie

Waar moet u op letten bij het kopen van een PA Speaker?

Kracht is een groot probleem om te overwegen vóór de aankoop van een PA luidspreker. In het algemeen, hoe meer watt een luidspreker heeft, hoe luider het volume is dat het kan produceren. Degenen die hopen om de luidsprekers te gebruiken voor een akoestische instrument of voor zang om hoorbaar te zijn boven een drumstel, moeten waarschijnlijk kijken naar modellen met 200 watt en een continu vermogen per zijde. En degenen die geen dergelijk niveau van volume vereisen, kunnen het doen met minder.

Grootte is ook een belangrijke factor. Een HF compressie driver of 12-inch low-mid stuurprogramma's en piezo hoorn zijn geschikt voor mensen die de luidsprekers gebruiken voor zang of instrumenten die niet veel lage frequentie hebben, hoewel 200 tot 300 watt vermogen nodig zal zijn om het geluid boven het geluid van een volledige band te laten komen. Voor laagfrequente instrumenten en koperblazers zijn een 15-inch lage-midden stuurprogramma en een one-inch HF compressie driver met ten minste 300 watt output beter om te gebruiken. Een subwoofer zal vereist zijn voor degenen die meer bass frequentie nodig hebben. Wij leveren PA systemen van de toonaangevende fabrikanten zoals Yamaha met de 300 StagePas, of de Fender Passport PA-systemen. Wij hebben ook een voorraad van actieve luidsprekers zoals het populaire Mackie Thump assortiment, en passieve systemen van merken zoals Electro-Voice.

Ons assortiment omvat luidspreker vermogen oplossingen inclusief Soundcraft aangedreven mixers en vermogen versterkers door Peavey. Met een groot assortiment aan podium verlichting en effecten, kan Gear4music.com u helpen om een complete live set-up samen te stellen voor minder geld dan u denkt.