Mackie Thump TH-15A Active Speaker met Gratis Speaker Hoes

€ 225,00 € 446,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • 300 Watt Woofer, 100 Watt Compressie Driver.
 • Lichtgewicht Ontwerp, Uiterst Draagbaar.
 • Kwaliteit Klasse-D Snel Herstelbare Versterking.
 • Verstelbare 3-Band EQ.
 • Mackie Active Elektronica voor Totale Systeem Optimalisatie.

Mackie Thump TH-15A Active Speaker met Gratis Speaker Hoes

- productomschrijving:

Met zijn veelzijdig ontwerp biedt de Mackie TH-15A een gebruiker-verstelbare 3-band EQ voor toonregeling en, omdat het op een paal gemonteerd of als een wig gebruikt kan worden, vertegenwoordigt de Thump TH-15A de beste waarde beschikbaar voor een volledige podium oplossing.Bescherm en transporteer de Mackie Thump TH15 Draagbare Speaker met deze authentieke Mackie Speaker Hoes die deel van deze aanbieding uitmaakt.


Let op: de afgebeelde standaard is niet inbegrepen.Artikelnummer: 29422

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven

Ontworpen door hetzelfde Mackie team dat de best verkochte Mackie SRM450v2 geproduceerd heeft, levert de Mackie Thump TH-15A diep low-end en echte kracht in een lichtgewicht ontwerp dat uiterst draagbaar is. D-klasse snel herstel versterking duwt 400-watt vermogen aan de hoge frequentie compressie driver en bass-bonzen 15-inch woofer. Verder biedt Mackie Active verwerking, inclusief een precisie crossover en stuurprogramma tijd-uitlijning totale optimalisatie voor maximale efficiëntie.

Meer dan alleen een aangedreven speaker kabinet

De TH-15A heeft een ingebouwde power amp-it heeft twee van hen, 300-watt voor de 15-inch woofer en 100-watt voor de hoge frequentie compressie driver. Mackie van klasse-D snel herstel lage frequentie-amp drijft de woofer efficiënter met minder warmte bijproduct dan andere speakers. Maar nog veel meer gaat dan alleen versterkers in een Mackie speaker ontwerp. Mackie Active technologie (gebaseerd op de populaire serie SRMv2) verdeelt de frequenties via een precisie 2-weg crossover en ook tijd wordt uitgelijnd op de signalen zo lage frequentie en hoogfrequente signalen komen in sync aan elk lid van uw publiek. Active compressie zorgt voor een eerste lijn van verdediging voor de stuurprogramma's en thermische circuits beschermt de versterkers en voeding moeten dingen krijgen te warm. Al het elektronische systemen intern werk samen om dynamisch geluid te produceren superieure kwaliteit eerder niet beschikbaar in deze prijsklasse.

Portabiliteit Meets veelzijdigheid

Niet alleen is de TH-15A een prachtig PA behuizing, het maakt ook een superieure monitor wig-just lag het kabinet op zijn kant en draai het omhoog. Het compacte, lichtgewicht ontwerp betekent nul spanning of mounten op een hoge paal of het laden van het busje. De TH-15A breed frequentiebereik maakt het ideaal als een keyboard, vocale of zelfs basgitaar monitor. De Thump heeft ongelooflijk soepele reactie en dispersie over een breed scala aan frequenties, zodat kunt u het zonder de angst van oor-splitsing feedback crank.

Uitzonderlijke sonische uitvoeringen

TH-15A aangedreven speakers stak een enorme hoeveelheid geluid voor hun grootte en prijskaartje. De twee richtingen geporteerde ontwerp genereert voldoende hoeveelheden van borst-bonzen bas en haar 1 ' compressie driver zorgt voor gladde, brede spreiding. We zelfs een 3-bands equalizer aan de input te geven u alle tonale controle u kon ooit wilt, met een beschikbaar 15dB boost of gesneden op 80 Hz (lage shelf), 100 Hz tot 8 kHz (sweepable mids) en 12 kHz (hoge shelf) ingevoegd. Met de TH-15A uiterst veelzijdig EQ, kunt u sommige extra thump toevoegen aan die kick drum, brengen de sizzle in uw hi-hats, pop toevoegen aan zang of juiste akoestische anomalieën in de kamer.

Bescherming van uw investering

Omdat we weten dat u het meeste uit uw speakers eisen, we toegevoegd sommige extra circuits om te houden van uw TH-15As uitvoeren op hun best, zelfs wanneer voor langere tijd hard geduwd. Iedere bestuurder heeft zijn eigen circuit transparante compressie, die helpt hen te beschermen tegen schadelijke tijdelijke pieken. Een over-excursion filter, ingevoegd vlak voor de lage frequentie versterker, beschermt de woofer van dieptepunt-out wanneer de low-end wordt gedreven tot het maximum. Dit betekent dat u kunt raken ze hard zonder angst voor schade door hitte. We weten dingen kunt krijgen behoorlijk warm in de echte wereld, dus als de elektronica oververhit raken, aparte thermische schakelaars activeren en afgesloten van de hoge en/of lage frequentie versterkers totdat ze afkoelen. Deze extra protection zorgen voor lange levensduur en geweldig klinkende speakers die kunt u altijd rekenen op.

Kenmerken/Specificaties:

Voor meer informatie over de Mackie Thump TH-15A Active speaker, download het PDF-bestand van de link hieronder.

 • Versterking: 400W ultra-efficiënte snel herstel versterking van
 • Transducers:High-output omvormers
 • Woofer: 15-inch hoge-precisie inch woofer
 • Driver: 1 ' compressie driver
 • Cross-over:Precisie 2-weg crossover
 • Transducer:Transducer tijd-uitlijning
 • EQ: Gebruiker instelbare contour 3-band EQ met sweepable mid-frequency
 • Input:Mic/Line-ingang voor directe aansluiting van één microfoon
 • Behuizing:Taai, slagvaste polypropyleen behuizing
 • Toepassingen:Pole-mountable en vloer wig-staat
 • Overdraagbaarheid:Extreem lichtgewicht en draagbaar
Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
Elektrische artikelen die u bij ons bestelt, kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.