Apparatuur voor Live Geluid & Verlichting

Van scherp geprijsde PA pakketten tot powermixers en microfoons van de beste merken in audio; ons assortiment aan apparatuur voor live geluid en PA heeft alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen gaan.

Bekijk alle informatie

Meest Populaire Live Apparatuur

Informatie over PA Apparatuur

Waar moet u op letten bij het kopen van een PA luidspreker?

vermogen is een belangrijke kwestie die u moet overwegen voordat u een PA-luidspreker aanschaft. In het algemeen geldt dat hoe meer watt een luidspreker heeft, des te harder het volume is dat het kan produceren. Degenen die hopen de luidsprekers te gebruiken om een akoestisch instrument of zang hoorbaar te maken boven een drumstel, moeten waarschijnlijk kijken naar modellen met een conintu vermogen van 200 watt per zijde. Wie dergelijk volume niet nodig heeft, kan het doen met minder.

Grootte is ook een belangrijke factor. Een HF compressie driver of 12" low-mid drivers en piëzo hoorn zijn geschikt voor degenen die de luidsprekers gebruiken voor zang of instrumenten die niet veel lage frequentie hebben, maar waarbij 200 tot 300 watt vermogen nodig is om het geluid boven de band uit te horen. Voor laagfrequente instrumenten en koperblaasinstrumenten zijn 15" low-mid drivers en een 1" HF compressie driver met een vermogen van minimaal 300 watt beter passend. Mensen met andere eisen wat betreft verdere basfrequenties hebben een subwoofer nodig. Wij leveren PA-systemen van toonaangevende fabrikanten, zoals Yamaha's StagePas 300 en Fenders Passport PA-systeem. We hebben ook actieve luidsprekers op voorraad, zoals de populaire Mackie Thump serie, en passieve systemen van merken als Electrovoice.

Ons assortiment bestaat onder andere uit luidsprekeroplossingen als Soundcraft, powermixers en eindversterkers van Peavy. Met ons grote assortiment aan podiumverlichting en effecten kan Gear4usic u helpen om een complete live installatie te creëren voor veel minder geld dan u zou denken.