M-Audio BX8 D2 Active Studio monitoren (paar)

€ 261,00 (inclusief BTW @ 21%)

Dit product is momenteel niet te koop

 • Bi-amplified ontwerp met 130 watt van de macht.
 • 8" lage frequentie drivers met Kevlar kegels.
 • 1-1/4" hoge-frequentie drivers met natuurzijde.
 • Geoptimaliseerd poorten aan achterzijde.
 • Gebalanceerde XLR en 1/4" evenwichtige/onevenwichtig ingangen

M-Audio BX8 D2 Active Studio monitoren (paar)

- productomschrijving:
De M-Audio BX studio monitor serie wordt vertrouwd door meer muzikanten en opname professionals dan alle andere. Nu, de BX8 D2 monitoren uitbreiden de bestsellers erfenis met een elegante nieuwe ontwerp binnen en buiten.

Artikelnummer: 36863

Volledige productomschrijving weergeven

Volledige beschrijving

Volledige productomschrijving weergeven
M-audio leveraged technologie van hun high-end monitoren uit te breiden de frequentierespons en bieden een nog natuurlijker luisterervaring. Aangepaste klasse A / B analoge versterkers leveren superieure dynamiek en tonale nauwkeurigheid in het frequentiespectrum - terwijl de nieuwste generatie geweven Kevlar lage frequentie drivers en waveguide - geladen zijde dome-tweeters zorgen voor rijk en gedefinieerd geluid. Met de BX8 D2, zult u genieten van de grootst mogelijke nauwkeurigheid in een boeiende luisterervaring.

Accuraat en plezierig

Of u aan het opnemen bent, zijn mixing en mastering, uw monitoren uw primaire referentiebron. Nauwkeurige monitoren kunnen u horen wat er precies gebeurt in uw mixen en geven u de zekerheid dat uw muziek zal vertalen goed naar andere luisteren omgevingen. De M-Audio BX8 D2 bewaakt hefboomeffect een decennium van monitor engineering expertise te leveren uitzonderlijke transparantie en sonic definitie - zodat u kunt genieten van de marathon sessies mengen met minimale luisteren vermoeidheid.

Ontworpen voor professionals- en beginners

Talloze profs gebruiken M-Audio studio monitoren te produceren en meng de muziek en het geluid hoor je elke dag. De BX D2-serie maakt dat dezelfde designfilosofie en technologie beschikbaar voor iedereen met een passie voor geweldig geluid. BX8 D2 helpt u begrijpen wat in uw mix zodat u betere beslissingen nemen kunt over hoe het in een breed scala van systemen - van MP3 oordopjes aan autostereo te audiofiele tuig vertalen zal.

Zijde-dome, waveguide-loaded, hoge-frequentie drivers

M-Audiovan hoge-frequentie koepels zijn gemaakt van natuurzijde ter bestrijding van de hoorbare beltoon die inherent is aan de slecht ontworpen metalen materialen vaak gevonden in andere monitoren. De hoge-frequentie driver is volledig geïsoleerd van de rest van de behuizing om minimale vervorming, waardoor ultrasoepel frequentiebereik tot 22 kHz. Het beschikt ook over een ingebouwde golfgeleider, die een expansief klankbereik en uitzonderlijke imaging biedt.

Kevlar lage frequentie drivers Om te verzekeren van een levensduur van dienst, we hebben gebouwd van de monitor van de BX8 D2 8" lage-frequentie driver van geweven Kevlar. De Kevlar hoge mechanische en thermische veerkracht maakt het ideaal voor gebruik in speaker kegels. Onze ingenieurs gemaakt ook een gebogen conische ontwerp dat kamer dispersie verbetert. Hoge-demping betrouwbare rubber omringt bieden percussieve muzikale bass, en verzekeren dat de kegel haar optimale excursie voor een nauwkeurige reproductie bereikt. En onze hoge-temperatuur stem spoelen verminderen macht compressie, garanderen dat uw monitoren zal volledige uitvoeringen uur na uur te leveren.

Achterkant-ported kast ontwerp

Het kabinet BX8 D2 is integraal ontworpen met de andere componenten voor optimale uitvoeringen - tot afgeronde hoeken voor verminderde rand diffractie en superieure beeldbewerking. De custom achterste poort is ontworpen om lucht turbulentie en resulterende vervorming tijdens het toevoegen van extra lage frequentie extensie te minimaliseren.

Bi-amplified efficiëntie

De klasse A / B bi-amplified ontwerp aparte eindversterkers wijdt aan de hoge en lage frequenties - ruime stahoogte voorzien van zelfs de hardste en meest dynamische mixen. Gecombineerd met een fijn afgestemde crossover, het ontwerp zorgt ervoor dat elk stuurprogramma levert alleen de frequenties die het meest efficiënt kan reproduceren wat resulteert in tonale nauwkeurigheid en samenhangend geluid over het hele frequentiebereik.

Eigenschappen en specificaties:

 • Frequentiebereik: 38Hz - 22kHz
 • Crossover frequentie: 2.2 kHz
 • Laagfrequente versterkervermogen: 70 watt
 • Hoge-frequentie versterkervermogen: 60 watt
 • Bescherming: RF-interferentie, output huidige beperken, over temperatuur, u-turn ro voorbijgaande, subsonische filter, externe Netzekering
 • Afmeting: 30.48 x 25,4 cm x 38,1 cm
 • Gewicht: 11.97 kg per monitor
 • Uw bestelling kan worden geleverd met een stekkeradapter
  Elektrische artikelen die u bij ons bestelt, kunnen een Britse stekkeraansluiting hebben. Indien nodig dan zal voor deze artikelen geheel kosteloos een geschikte stekkeradapter worden meegestuurd.